Werken in het sociaal domein

Algemeen

In een inclusieve stad hoort iedereen erbij. Samen met partners, professionals, vrijwilligers en inwoners werkt Gemeente Amersfoort aan gelijke kansen, preventie en ondersteuning en zorg in de wijken. Zo zorgen we er in Amersfoort nog beter voor dat elke inwoner zich thuis voelt in onze gemeente. Waar iedereen op zijn eigen manier meedoet, met passende ondersteuning voor wie dat nodig heeft.

Zoek jij werk in het sociaal domein? Wil jij werken aan een inclusieve stad? Wil je als hulpverlener je talenten inzetten? Bekijk dan de vacatures van de gemeente en haar partners. Via deze pagina kom je op de verschillende vacaturepagina’s. Zoek een baan die bij je past!

Vind jouw vacature

Links

Werken bij Gemeente Amersfoort

Met plezier zetten we onze kennis en kunde in voor steeds betere ondersteuning van inwoners en organisaties. Vanuit onze afdeling Samenleven werken we in opgaveteams. Kijk of we een vacature hebben of schrijf je in op de job-alert:

Vacatureoverzicht

Amersfoort samen inclusief

Werken in het sociaal domein van Amersfoort is samenwerken. Vrijwilligers en professionals van verschillende organisaties werken samen aan een steeds betere ondersteuning voor iedereen in Amersfoort die dat op dat moment nodig heeft. Naast de 3 kernpartners die hierboven genoemd zijn, is er een breed netwerk actief. Lees meer over de samenwerking op de pagina Amersfoort werkt aan een inclusieve stad.