Werken aan vergunningen, toezicht en handhaving

Een prettige, leefbare stad is een veilige stad. Ben jij benieuwd hoe het is om in Amersfoort aan vergunningen, toezicht en handhaving te werken?

Waarom Gemeente Amersfoort?

  • stad en stadhuis midden in het land en dus goed bereikbaar
  • middeleeuws en modern  karakter en volop water en groen
  • veel jonge inwoners en initiatiefnemers die elkaar helpen
  • aandacht voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling
  • informele werksfeer waarin je kan zijn wie je bent

Samen voor leefbaarheid en veiligheid

Amersfoort is een plek waar mensen graag wonen en komen. Een diverse stad, met monumenten en nieuwbouw, met volkswijken en nieuwe stadswijken. Maar ook met fijne horeca, sportieve en culturele evenementen die mensen uit de hele regio bezoeken. Bereikbaarheid, parkeren en verkeer is belangrijk.  Net als economie en veiligheid. Collega's van verschillende afdelingen werken daar samen aan. Samenwerking staat voorop. Met ondernemers, politie, hulpverleners en inwoners.

foto van Bouwinspecteuren bij pand met werkzaamheden

Vacatures 

We hebben op dit moment geen vacatures voor vergunningen, toezicht en handhaving

Wil je meer weten over de impact die jij kunt hebben? Stuur een e-mail naar recruitment@amersfoort.nl of een WhatsAppbericht naar 06 4117 4202. Wij nemen contact met je op voor een (digitale) kop koffie.

Over de afdeling

De medewerkers van de afdeling VTH worden gewaardeerd om hun bijdrage aan een prettige leefomgeving. Op de afdeling werken zo’n 100 medewerkers. Een afdeling waarin iedereen elkaar kent en in beeld is. Iedereen werkt vanuit zijn of haar rol voor een specifiek gebied. Met elkaar zorgen we er zo voor dat heel Amersfoort veilig is en blijft. 

Foto casemanager

Als casemanager vind ik het leuk om mensen met elkaar te verbinden en gezamenlijk tot een wenselijk resultaat te komen.

Els Westbroek, Senior casemanager bij VTH