Werken aan programma’s en projecten in Amersfoort

Gemeente Amersfoort is een stad vol projecten en initiatieven en een stad die groeit. Samen met inwoners, bedrijven, ondernemers en organisaties werken we aan een prettige leefomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Nu, en in de toekomst. De groei proberen we zo duurzaam mogelijk te doen. Vanuit verschillende programma- en projectteams wordt samengewerkt aan opdrachten voor de organisatie, bestuur en stad. Of het nu gaat om een fysiek project, een grondtransactie, verbeterde dienstverlening, een meerjarig programma of een digitaal proces. We doen het met elkaar.

Voorbeelden van projecten

Werken voor Amersfoort betekent verantwoordelijk en maatschappelijk relevant werk dichtbij de opgave en de stad. Een aantal voorbeelden van projecten:

Waarom Gemeente Amersfoort?

  • Stad en stadhuis midden in het land en dus goed bereikbaar.
  • Ideale omvang: als gemeente groot genoeg voor interessante (groot)stedelijke opgaves en projecten, als organisatie klein genoeg om te kunnen ondernemen en snel besluiten te nemen. 
  • Middeleeuws en modern karakter en volop water en groen.
  • Veel jonge inwoners en initiatiefnemers die elkaar helpen.
  • Aandacht voor (persoonlijke) groei en ontwikkeling.
  • Informele werksfeer waarin je kan zijn wie je bent.

Samenwerken

Of je nu werkt als assistent projectmanager of senior projectmanager. In- en extern stem je veel direct zelf af. Met de verantwoordelijke wethouder(s), ambtelijk opdrachtgever(s), marktpartijen en met bewoners. We werken resultaat gericht en bieden de ruimte om resultaten door anderen te laten bepalen. Spreekt dat je aan? Dan past onze werkwijze goed bij jou.

Job-alert

Meld je aan voor onze e-mailservice.

Aanmelden