Stages Amersfoort

Algemeen

Wij werken graag met stagiair(e)s samen. De gemeente is de ideale plek als je relevante werkervaring wilt opdoen en tegelijkertijd écht iets betekenen voor Amersfoort. Tijdens een stage bij Gemeente Amersfoort krijg je de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Elke dag zetten wij ons in voor bestuur, organisatie en stad. Samen met inwoners en organisaties werken we aan een stad om trots op te zijn.

Stage lopen

Werken bij de gemeente saai? Dat bepaal je helemaal zelf! Werken bij onze gemeente biedt veel mogelijkheden en kansen. Op verschillende vlakken is expertise en ervaring in huis. Jouw takenpakket biedt ruimte voor jouw inbreng. Samen met je stagebegeleider en collega’s geef je invulling aan je werkzaamheden, zodat het werk ook bij je past. Laten we van elkaar leren!

Een lachende man met bril, donker haar en baard heeft een wit overhemd aan en staat voor een gebouw.

Vergoeding

Je ontvangt een stagevergoeding als je bij ons stage loopt. Deze vergoeding hangt af van je opleidingsniveau en het aantal uur dat je stage loopt.

Voor een stage van 36 uur per week voor minimaal 3 maanden geldt:

vmbo of mbo/hbo/wo 1e en 2e studiejaar€ 200,- per maand
mbo/hbo/wo vanaf het 3e studiejaar€ 400,- per maand

Voor een stage korter of gelijk aan 3 maanden geldt:

Alle opleidingsniveaus€ 90,- per maand

Meer vacatures

Ben jij al toe aan een echte baan bij Gemeente Amersfoort? Bekijk dan of er een vacature tussen zit op onze vacaturepagina.