HR meewerk stage (september 2024)

Over de vacature

Sluitingsdatum
4 augustus 2024

Wij werken graag met stagiair(e)s samen. De gemeente is de ideale plek als je relevante werkervaring wilt opdoen en iets voor Amersfoort wil betekenen. Tijdens een stage krijg je de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Elke dag zetten wij ons in voor bestuur, organisatie en stad. Samen met inwoners en organisaties werken we aan een stad om trots op te zijn.

Jouw rol

Als meewerk-stagiair(e) ga je daadwerkelijk aan de slag met alles op het gebied van Human Resource. Zo werk je mee aan zowel het in-, door- als uitstroom proces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan administratieve processen via het HR systeem, aan de werving & selectie, aan verzuimcasuïstiek en aan organisatorische zaken. Je doet hoe dan ook ervaring op met het gehele HR-spectrum. Wat jouw rol precies wordt, bepalen we samen op basis van jouw specifieke leerdoelen en wat bij jou past

Hier ga je aan de slag

Je gaat aan de slag op de afdeling Organisatie & Talentontwikkeling (O&T). Op deze afdeling werken we met ruim 40 collega’s aan een wendbare en flexibele organisatie in de volle breedte van HR: van strategisch organisatieadvies tot integriteit, diversiteit en inclusie en van leren en ontwikkelen tot personeels- en salarisadministratie.

Met wie werk je samen

Je werkt in ieder geval samen met jouw begeleider en de gehele afdeling maar ook met collega’s dwars door de hele organisatie. Daarnaast zal je samen optrekken met een andere HR (afstudeer)stagiair.

Dit bieden we jou

Werk dat er echt toe doet: hier kun je verschil maken voor de stad. Bij Gemeente Amersfoort werk je in een compacte organisatie aan grote opgaven. We bieden alle ruimte om je talenten verder te ontwikkelen en investeren in je groei. Je krijgt vertrouwen en verantwoordelijkheid, in een organisatie die veel van je vraagt maar ook veel mogelijk maakt. Je kunt rekenen op:

  • Begeleiding door een ervaren HR professional
  • Een omgeving waar je alle aspecten van het HR vakgebied kunt leren
  • Een brede meewerkstage
  • Een stagevergoeding tussen de €200,-en €400,-per maand (afhankelijk van je studiejaar)

Dit ben jij

Je bent een gedreven stagiair (hbo) in de richting van HRM, bedrijfskunde of een gerelateerde studie. Je wilt (verdere) praktijkervaring opdoen binnen het HR vakgebied. Tijdens je stage vind je het niet erg om soms proactief op zoek te gaan

naar opdrachten. Daarnaast wil jij jezelf graag ontwikkelen en werk je graag samen bijvoorbeeld met een andere stagiair.

Je wilt graag per september 2024 starten.

Als je meer wilt weten

Heb je vragen?  Bel met Anna Heeres, HR-businesspartner, via telefoonnummer 06 2816 3490.

Voor vragen over de procedure kun je bellen of een WhatsApp sturen naar Martine Jonkers, recruitmentmedewerker, via telefoonnummer 06 3931 9398.

Zo kun je reageren

We horen graag van je! Door op ‘Solliciteren’ te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae doorgeven.

Je kunt op de vacature reageren tot en met zondag 4 augustus 2024.

Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. We willen een werkomgeving bieden waar je het beste uit jezelf kunt halen en waar ruimte is voor verschillen. Want juist diversiteit brengt ons bij betere oplossingen voor de opgaven waar we voor staan. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent, ongeacht waar je bent geboren, van wie je houdt of waar je in gelooft. En als je een (arbeids)beperking hebt, dan­­­­ kijken we samen wat er mogelijk is en wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.