Leidraad verduurzamen bestaande bouw

Algemeen

Hoera, je gaat jouw huis aanpakken en denkt meteen na hoe dat duurzaam kan. Dat is mooi, want zo ben je voorbereid op de toekomst en lever je een bijdrage aan de klimaatverandering. Een goed geïsoleerde woning is ook comfortabel en je bespaart ermee in jouw energielasten. Juist bij de aankoop van een nieuw huis of bij een verbouwing zijn het dé momenten om het goed aan te pakken en je erin te verdiepen.

Document Leidraad

De Leidraad voor het verduurzamen van jouw eigen huis biedt je inzicht in de vraag bij welke maatregelen je wel of geen vergunning nodig hebt en wat spelregels of adviezen zijn. De leidraad is hulp voor jouzelf als eigenaar van de woning en je kunt deze onder de aandacht brengen van een architect of aannemer.

Vragen

Heb je nog vragen over maatregelen, over leveranciers, over mogelijke subsidie of over waar je het beste mee kunt beginnen? Neem dan eerst gratis contact op met:

Inspirerende voorbeelden

Amersfoortduurzaam.nl is hét platform dat doorlopend wordt aangevuld met inspirerende en motiverende voorbeelden van duurzame inwoners en ondernemers in Amersfoort.