Energie besparen voor bedrijven

Algemeen

Wil je energie besparen en je bedrijf verduurzamen? Goed plan! Het heeft veel voordelen. In veel gevallen zijn er subsidies en aantrekkelijke leningen mogelijk. Mogelijk heb je ook verplichtingen om energie te besparen.

Plichten voor bedrijven

Je bedrijf heeft mogelijk bepaalde plichten voor energiebesparing. Meer informatie vind je op de pagina Wettelijke verplichtingen bij verduurzamen en energie besparen.

Hulp bij energiebesparing en verduurzaming

Je kunt op verschillende manieren inzicht krijgen in energiebesparing en verduurzaming. De informatie op de pagina Hulp bij energie besparen en verduurzamen helpt je op weg.

Subsidies en regelingen

De overheid stimuleert ondernemers en bedrijven met verschillende subsidies en regelingen om duurzame maatregelen te nemen bij bedrijfspanden. Lees er meer over op de pagina Subsidies en regelingen voor verduurzaming.

Zonnepanelen

Bedrijfsdaken zijn vaak erg geschikt voor zonnepanelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Op de pagina Zonnepanelen op jouw bedrijfsdak vind je meer informatie.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor verduurzaming van jouw onderneming? Stuur een e-mail naar duurzaamondernemen@amersfoort.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Meer weten over duurzaam ondernemen? Het platform AmersfoortDuurzaam.nl staat vol met voorbeelden van duurzame inwoners en ondernemers in Amersfoort.