Automaterialenwinkel op de Isselt gesloten vanwege heling

Een automaterialenwinkel op bedrijventerrein de Isselt is op last van de burgemeester voor 6 maanden gesloten. De politie heeft vorige week tijdens een tweede controle opnieuw gestolen auto-onderdelen aangetroffen en in beslag genomen.

Gestolen auto-onderdelen

In januari dit jaar werd bij dit bedrijf al een grote hoeveelheid gestolen auto-onderdelen aangetroffen. In totaal werden 2 vrachtwagenladingen vol auto-onderdelen in beslag genomen.

Bij een tweede controle van dit bedrijf trof de politie opnieuw gestolen auto-onderdelen aan in het pand. De burgemeester heeft daarom besloten om het pand voor 6 maanden te sluiten.

Let op bij aankoop

Het illegaal kopen of verkopen van goederen (heling) is strafbaar. Controleer daarom vóór een aankoop op www.stopheling.nl of een auto-onderdeel, fiets, telefoon of computer als gestolen geregistreerd staat. Staat een product op deze website? Koop het dan niet en meld het direct bij de politie.

Melden is belangrijk

Gemeente, politie en partners werken samen om criminaliteit tegen te gaan. Jij kan ook helpen. Zie je iets vreemds? Meld dit dan, via 09 00 88 44 of MeldMisdaadAnoniem.nl. Bel bij spoed altijd 112