Werknemer met arbeidsbeperking in dienst

Algemeen

Als ondernemer kun je werk- of leerplekken aanbieden aan mensen voor wie het moeilijker is een plek op de arbeidsmarkt te vinden. Bijvoorbeeld omdat zij een lichamelijke beperking hebben, minder belastbaar zijn of minder werk kunnen verzetten dan andere werknemers. Of omdat zij al lange tijd werk zoeken of omgeschoold moeten worden. Er is veel mogelijk en wij ondersteunen je hier graag in.

Advies bij Werkgeversservicepunt regio Amersfoort

Het Werkgeversservicepunt regio Amersfoort geeft gratis advies en helpt je bij de werving en selectie. Het Werkgeversservicepunt is een samenwerking tussen gemeente, UWV en partners uit de arbeidsmarkt. 

De medewerkers adviseren je over aanpassingen op de werkvloer, begeleiding van de werknemer, proefplaatsing, loondispensatie, subsidies, kortingen en andere regelingen en voordelen voor jou als werkgever. Meer daarover lees je op de website van het Werkgeversservicepunt. Ook kunnen de medewerkers de werving en selectie van passend personeel van je overnemen.

Social return

Heb je bij een aanbesteding afspraken gemaakt over social return? Ook dan kan het Werkgeversservicepunt je verder helpen.

Contact

Lees op www.wspregioamersfoort.nl de ervaringen van ondernemers die met het Werkgeversservicepunt hebben samengewerkt. Zij vertellen hoe zij kansen hebben gecreëerd voor mensen die moeilijker aan het werk komen. Of neem direct contact op via de website van het Werkgeversservicepunt.