Participatie, nieuwsbrief en contact Wind op Isselt

Algemeen

Via deze pagina kan je op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen door vragen te stellen, je op de nieuwsbrief te abonneren of je aan te melden voor de omgevingsraad. Ontdek hoe je een actieve rol kan spelen en betrokken kunt blijven bij dit project.

Reageren

Wil je iets vragen? Dat kan via het reactieformulier op onze website Amersfoort Duurzaam.

Ben je omwonende of belanghebbende van dit project en wil je je aanmelden voor de omgevingsadviesraad? Stuur dan een mail naar oarwindopisselt@amersfoort.nl  Lees hier meer over de omgevingsadviesraad

Nieuwsbrief 'Windmail'

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief 'Windmail'. 

Aanmelden

Omgevingsadviesraad (OAR)

We zijn als gemeente de voorwaarden voor het plaatsen van twee windmolens op industrieterrein Isselt aan het uitwerken. Dat gaan we samen met omwonenden en andere belanghebbenden doen. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad hebben daarom op 10 oktober 2023 besloten dat er een omgevingsadviesraad komt. De omgevingsadviesraad wordt begeleid door een onafhankelijke voorzitter. Hiervoor hebben we op 1 november een openbare bijeenkomst georganiseerd. Heb je interesse in de presentatie die toen is gegeven? Je kunt hem opvragen via oarwindopisselt@amersfoort.nl

Omwonenden en andere belanghebbenden die mee willen doen met de omgevingsadviesraad kunnen zich aanmelden via: oarwindopisselt@amersfoort.nl.

De eerste omgevingsadviesraad bijeenkomst vond plaats op 13 december. De verslagen van de omgevingsadviesraad kun je hieronder vinden.

Voor omwonenden is er een speciaal bewonersplatform waarin ze samen kunnen praten over de onderwerpen die aan tafel van de omgevingsadviesraad besproken worden. De eerste bijeenkomst van dit bewonersplatform was op 4 december. Omwonenden hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.