Coördinator Handhaving (32-36 uur)

Over de vacature

Sluitingsdatum
Bij de juiste match

Amersfoort heeft regionaal een belangrijke uitgaansfunctie dankzij de vele evenementen en uitgangsgelegenheden. De gemeente ondersteunt dit zoveel mogelijk en zet zich met ondernemers en inwoners in om een fijne en veilige stad te zijn. Bij de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) werken ongeveer 30 handhavers in een prettige sfeer samen. Zij zijn de ogen en oren van de stad en zetten zich wijkgericht in voor een veilige en prettige leefomgeving. De laatste jaren heeft de afdeling een goede ontwikkeling doorgemaakt en daar gaan we de komende jaren mee door. Wil jij hier ook een belangrijk onderdeel van uitmaken?

De baan

Om de veiligheid en leefbaarheid op straat te vergroten hou je zelfstandig (wijkgericht) toezicht en handhaaf je binnen de wet- en regelgeving en de door de gemeente opgestelde kaders en taken. Je coacht, begeleidt en stimuleert handhavers in de uitvoering van hun werkzaamheden. Als aanspreekpunt voor de handhavers ben je ook verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de dienstdoende boa's. Naast het afstemmen van de werkzaamheden, zorg je met de teammanager en andere coördinatoren voor de verdere doorontwikkeling van het team. Je draagt zorg voor de opvang van de handhavers bij incidenten, zoals agressie en ongelukken. Bij preventief en oplossingsgericht handhaven heb je een trekkersrol. Je adviseert over en levert een actieve bijdrage aan het Handhaving Uitvoeringsprogramma (HUP). Ook stel je prioriteiten tijdens de uitvoering hiervan. Je neemt deel aan projecten en initieert en begeleidt deze ook zelf.

Wat we van je vragen

Een MBO+/HBO opleiding richting Toezicht en Handhaving, aangevuld met goede kennis van de relevante wet- en regelgeving, Alcoholwet opleiding, BOA, EHBO/BHV, RTGB2 en rijbewijs B.

• Ervaring in het coachen en begeleiden van collega's.
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en overtuigingskracht.
• Proactief, creatief, servicegericht en flexibel.
• Oplossingsgericht en lef om initiatieven te nemen.
• Fysiek fit, want de openbare ruimte in Amersfoort is jouw werkgebied.
• Flexibel inzetbaar, dus ook avond- en weekenddiensten.
• Je vindt het fijn om buiten vooral op de fiets of lopend aan het werk te zijn.

Breng je ook nog een flinke dosis stressbestendigheid, humor en relativeringsvermogen mee? Dan pas jij in ons plaatje.

Dit kunnen we je bieden

We bieden verantwoordelijk, afwisselend en maatschappelijk betrokken werk in een informele organisatie die veel vraagt, maar ook veel mogelijk maakt. Amersfoort ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw persoonlijke groei. Je salaris bedraagt maximaal € 4.537,- bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Amersfoort heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald). Een reiskostenvergoeding woon- werkverkeer van 100% bij reizen per openbaar vervoer.

Als je meer wilt weten

Met vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Ernst-Jan Scheffer, teammanager Toezicht en Handhaving, telefoon 033 46 957 75. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen of een Whatsapp sturen naar Cathy Cats – Witteveen, HR-medewerker, telefoon 06 41 17 42 02.

Zo kun je reageren

We horen graag van je! Door op 'Solliciteren' te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatiebrief en curriculum vitae doorgeven.

We sluiting de wervingsprocedure zodra we de juiste match gevonden hebben. 

Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. We willen een werkomgeving bieden waar je het beste uit jezelf kunt halen en waar ruimte is voor verschillen. Want juist diversiteit brengt ons bij betere oplossingen voor de opgaven waar we voor staan. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent, ongeacht waar je bent geboren, van wie je houdt of waar je in gelooft. En als je een (arbeids)beperking hebt, dan­­­­ kijken we samen wat er mogelijk is en wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen.