Amersfoort huurt in

Algemeen

Amersfoort regelt de inhuur van interim professionals via een digitale marktplaats, het zogenoemde Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Hier komen vraag en aanbod van tijdelijk personeel eenvoudig bij elkaar. De gemeente zet opdrachten voor inhuur hiermee op een open en eerlijke manier in de markt.

Online marktplaats

De gemeente heeft de aankoop van het DAS aanbesteed. Uit deze aanbesteding is The Solutions Factory als winnende partij gekomen. Deze organisatie heeft veel ervaring met een online marktplaats voor vraag en aanbod van extern personeel bij gemeenten. Als de gemeente interim professionals wil inhuren, komt dit op de website gemeenteamersfoorthuurtin.nl te staan.

Informatie voor professionals

  • Na registratie en toelating op gemeenteamersfoorthuurtin.nl heb je een duidelijk overzicht van alle tijdelijke opdrachten bij Gemeente Amersfoort.
  • Registreren en reageren op opdrachten is gratis.
  • Na registratie blijf je via de e-mailservice automatisch op de hoogte van nieuwe opdrachten voor inhuur in jouw vakgebied.
  • Opdrachten worden open, eerlijk en 100% transparant in de markt gezet volgens de regels voor aanbestedingen die gelden.
  • Op het moment dat je de opdracht krijgt gegund, verloopt de afhandeling van je contract, de registratie van je uren en het versturen van facturen via gemeenteamersfoorthuurtin.nl.

Aanmelden als professional

Voor de registratie en toelating ga je naar Gemeenteamersfoorthuurtin.nl.

Aanmelden

Contact

Meer weten? Neem contact op met Mariƫlle Teune, afdeling Organisatie & Talentontwikkeling. Stuur daarvoor een e-mail naar mm.teune@amersfoort.nl.