Financiële hulp voor ondernemers

Gratis advies en financiële hulp voor zelfstandig ondernemers.

Financiële hulp voor ondernemers

Heeft u een eigen bedrijf of zelfstandig beroep en lukt het u (tijdelijk) niet meer om rond te komen? Bent u een zelfstandige professional en ondernemer en heeft u schulden? Moet u uw bedrijf afbouwen en beëindigen? Of ontvangt u een bijstandsuitkering en wilt u voor uzelf beginnen? Het Team Zelfstandigen adviseert u gratis en vertelt u wat mogelijk is vanuit de gemeente.

Team zelfstandigen Amersfoort

Voor wie

 • Starters. U ontvangt een bijstandsuitkering en u wilt een eigen bedrijf starten. U weet nog niet precies hoe. Misschien heeft u vragen: welke papieren heb ik nodig? Zijn mijn plannen haalbaar? Waar vind ik een geschikt pand? Kom ik in aanmerking voor een krediet?
 • Gevestigde zelfstandigen met inkomenstekort. U werkt al minstens 1.5 jaar als zelfstandige en u bent in financiële problemen gekomen. Uw inkomen is tijdelijk niet genoeg om van rond te komen.
 • Gevestigde zelfstandigen met schulden. Meld u dan eerst aan bij het Geldloket Amersfoort. Zij maken met u een plan van aanpak om uw schulden op te lossen.
 • Oudere zelfstandigen. U bent een zelfstandig ondernemer tussen de 55 jaar en de AOW-leeftijd. U heeft niet meer voldoende inkomsten, maar u wilt doorgaan met uw bedrijf.
 • Zelfstandigen die op korte termijn hun bedrijf sluiten. U stopt noodgedwongen met uw bedrijf. Dit kan niet van de ene op de andere dag. Een bedrijf moet namelijk afgebouwd worden. Heeft u onvoldoende middelen om die afbouwperiode te overbruggen? Neem contact op vóórdat u stopt met uw bedrijf.
 • Oudere zelfstandigen die hun bedrijf willen beëindigen. U bent tussen de 55 jaar en de AOW-leeftijd en u bent door omstandigheden gedwongen om uw bedrijf te beëindigen. Dan kan er een inkomensprobleem ontstaan. Neem contact op vóórdat u stopt met uw bedrijf.

Komt u in aanmerking?

Doe de check en maak een afspraak

Startersbijeenkomsten

Iedere twee maanden organiseert het Team Zelfstandigen een informatiebijeenkomst voor mensen die vanuit een bijstandsuitkering voor zichzelf willen beginnen. Heeft u interesse? Meld u dan aan bij uw klantmanager of trajectbegeleider.

 • Vrijdag 12 mei 2017 – 13.00 tot 15.00 uur
 • Vrijdag 7 juli 2017 - 13.00 tot 15.00 uur
 • Vrijdag 1 september 2017 - 13.00 tot 15.00 uur
 • Vrijdag 3 november 2017 - 13.00 tot 15.00 uur

Locatie: Smallepad 3, Amersfoort

Brochure

Sluit
 1. Stuur deze pagina door
 2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Contact


Ruud Ankersmit, Ralf Timmer en Marcel Tuinhout
(Team Zelfstandigen)

14 033

teamzelfstandigen@amersfoort.nl