Het Wijkteam

Heeft u ondersteuning nodig bij problemen? Voor ondersteuning en zorg dichtbij huis kunt u terecht bij het Wijkteam. Voor uzelf, uw gezin of iemand anders. Het Wijkteam helpt bij vragen en zorgen over bijvoorbeeld uw gezin, de opvoeding van uw kinderen, echtscheiding, huiselijk geweld, psychische problemen, werkloosheid, geld, eenzaamheid of overlast. In het Wijkteam werken professionals op het gebied van jeugdzorg, opvoeding van kinderen, gezondheidszorg, welzijn, psychische problemen, ouderenzorg en meer. De wijkteammedewerker ondersteunt u en helpt u waar nodig op weg naar passende hulp.

Het Wijkteam

In het Wijkteam werken professionals op het gebied van jeugdzorg, opvoeding van kinderen, gezondheidszorg, welzijn, psychische problemen, ouderenzorg en meer. De wijkteammedewerker begeleidt u en helpt u waar nodig op weg naar passende hulp.

Waar kunt u terecht?

Heeft u een vraag over ondersteuning en zorg en nog niet eerder contact gehad met het Wijkteam Amersfoort? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente. Wij kijken dan hoe u zo snel mogelijk passende ondersteuning kunt krijgen. Als u het fijner vindt om iemand persoonlijk te spreken, kunt u naar een informatiewinkel van Indebuurt033.

Heeft u al eerder contact gehad met het Wijkteam? Neem dan contact op met uw vaste wijkteammedewerker. De Wijkteams hebben geen inloopspreekuur en er zijn geen bezoekadressen in de wijk. Alle gesprekken zijn op afspraak bij u thuis of op een andere locatie.

Meer over Wijkteam Amersfoort

Kijk voor meer informatie over het Wijkteam op wijkteam-amersfoort.nl

Hulp, zorg en ondersteuning

Heeft u ondersteuning of hulp nodig?

Er zijn verschillende organisaties in de stad die u kunnen helpen. Weet u niet bij wie u moet zijn?

Wij kijken hoe u zo snel mogelijk passende ondersteuning kunt krijgen. Als u het fijner vindt om iemand persoonlijk te spreken, kunt u naar een informatiewinkel van Indebuurt033.

Voor specifieke vragen over uw gezondheid kunt u terecht bij uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut of consultatiebureau.