Vastgoed van de gemeente (Stadsmakelaar)

Bekijk hier de informatie over voorgenomen transacties, beschikbare panden en (bouw) kavels.

Bent u geïnteresseerd in een bouwkavel voor de vestiging van uw bedrijf bekijk dan www.amersfoortbusiness.com.

Voorgenomen vastgoedtransacties

Onder de hierna volgende link(s) vind je de actuele bekendmakingen van voorgenomen vastgoedtransacties. Deze vastgoedtransacties vinden 1 op 1 plaats zonder bredere selectieprocedure:

   Beschikbare panden en (bouw)kavels

   Perceel grond Achterhoekerweg

   In het gebied ‘Over de Laak’ in Vathorst ligt een kavel waarop een vrijstaande woning gerealiseerd kan worden. De kavel is gelegen naast de Achterhoekerweg 6 aan de overzijde van de ‘oude’ Achterhoekerweg. De kavel wordt door de gemeente Amersfoort te koop aangeboden. De verkoop vindt plaats door middel van een openbare inschrijving via de notaris.

   De kavel wordt in principe gegund aan degene die het hoogste bod heeft uitgebracht, waarbij het minimale bod € 555.000,- inclusief BTW dient te zijn. Geïnteresseerden kunnen hun bod uitbrengen tot uiterlijk maandag 23 januari 2023, 12:00 uur.

   Bekijk de verkoopbrochure voor meer informatie over de kavel en de bestemming en de procedure en spelregels die gelden voor deze inschrijving:


   Perceel bouwgrond Leusderweg ( inschrijving is op 3 oktober 2022 gesloten)

   Naast Leusderweg 26 in Amersfoort ligt een kavel waarop een vrijstaande woning kan worden gerealiseerd. Gemeente Amersfoort biedt deze kavel te koop aan. De verkoop vindt plaats door middel van een openbare inschrijving via de notaris. De kavel wordt in principe gegund aan degene die het hoogste bod heeft uitgebracht, waarbij het minimale bod € 315.000,- inclusief BTW dient te zijn.

   Bekijk de verkoopbrochure voor meer informatie over de kavel en de bestemming en de procedure en spelregels die gelden voor deze inschrijving: