Jouw onderneming in Amersfoort?

Algemeen

Amersfoort investeert veel in relaties met ondernemers. Het Amersfoort Business Team koestert ‘onze’ bedrijven en ondersteunt bedrijven bij hun vestiging in Amersfoort.

Over het Amersfoort Business Team

Het Amersfoort Business Team (ABT) zet zich in voor groeiende en passende werkgelegenheid en een goede balans tussen wonen en werken, in een evenwichtige groeiende en levendige stad. Dat doet het ABT door bedrijven te werven die passen in het regionale economische profiel 'gezond stedelijk leven'. Centraal staat een economie waar iedereen kan meedoen, gedreven door duurzaamheid. Het is de plek waar een netwerk van sterke nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven, slimme oplossingen bedenkt en realiseert.

Naast nieuwe bedrijven gaat de aandacht van het ABT uit naar bedrijven die al voor locatie Amersfoort hebben gekozen. Deze bedrijven vormen de basis van het ondernemersklimaat in Amersfoort en regio.

Kijk op de website Amersfoort Business voor meer informatie over vestigen in Amersfoort, een overzicht van de werklocaties en het ABT.

Contact

Neem contact op met het Amersfoort Business Team via de website van het Amersfoort Business Team.