Hulp, informatie of mensen ontmoeten

In Amersfoort telt iedereen mee en mag iedereen meedoen. Dit betekent dat iedere inwoner de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Indebuurt033 coördineert dit samen met inwoners en andere organisaties in de stad.

Welke hulp kunt u krijgen?

De wensen en vragen van inwoners zijn bepalend voor de hulp en activiteiten die Indebuurt033 aanbiedt in uw wijk. Indebuurt033 is er voor mensen die anderen willen ontmoeten of vragen of zorgen hebben over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, mantelzorg, geldzaken of wonen. Daarnaast biedt Indebuurt033 ondersteuning aan inwoners die een idee hebben voor hun buurt of een activiteit willen organiseren.

Bekijk wat er in uw wijk wordt aangeboden op de website van Indebuurt033. Zelf een idee voor uw wijk? Bekijk de subsidiemogelijkheden.

Waar kunt u terecht?

Informatie033, de informatiewinkel in uw buurt

Een vraag of probleem op het gebied van zorg, welzijn, wonen of financiën? U kunt hulp en advies krijgen bij Informatie033, de informatiewinkel in de buurt.

Buurtnetwerkers

De buurtnetwerker in uw buurt beantwoordt vragen, brengt mensen, vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact en biedt waar mogelijk ondersteuning. De namen van de buurtnetwerkers vindt u via www.indebuurt033.nl. Zij zijn dagelijks in de wijk aanwezig.

Andere mensen ontmoeten

In Amersfoort worden altijd veel activiteiten georganiseerd. Van bijvoorbeeld maatjesprojecten voor jongeren tot clubs voor zwangere vrouwen. Indebuurt033 verzamelt al deze activiteiten. Kijk op samenindebuurt033.nl voor een activiteit bij u in de buurt. Of neem direct contact op met indebuurt033, zij helpen u graag verder.

Contact Indebuurt033

Indebuurt033 is iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 033 204 8677. U kunt ook een e-mail sturen naar info@indebuurt033.nl.

Meer weten? Kijk op www.indebuurt033.nl. Hier vindt u ook meer informatie over activiteiten, bijeenkomsten, de wijkplannen, de aanpak Buurtbestuurt en het aanvragen van subsidie.

Hulp, zorg en ondersteuning

Heeft u ondersteuning of hulp nodig?

Er zijn verschillende organisaties in de stad die u kunnen helpen. Weet u niet bij wie u moet zijn?

Wij kijken hoe u zo snel mogelijk passende ondersteuning kunt krijgen. Als u het fijner vindt om iemand persoonlijk te spreken, kunt u naar een informatiewinkel van Indebuurt033.

Voor specifieke vragen over uw gezondheid kunt u terecht bij uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut of consultatiebureau.