Hulp, informatie of mensen ontmoeten

In Amersfoort telt iedereen mee en mag iedereen meedoen. Dit betekent dat iedere inwoner de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft. Indebuurt033 coördineert dit samen met inwoners en andere organisaties in de stad.

Welke hulp kunt u krijgen?

De wensen en vragen van inwoners zijn bepalend voor de hulp en activiteiten die Indebuurt033 aanbiedt in uw wijk. Indebuurt033 is er voor mensen die anderen willen ontmoeten of vragen of zorgen hebben over bijvoorbeeld opgroeien en opvoeden, mantelzorg, geldzaken of wonen. Daarnaast biedt Indebuurt033 ondersteuning aan inwoners die een idee hebben voor hun buurt of een activiteit willen organiseren.

Bekijk wat er in uw wijk wordt aangeboden op de website van Indebuurt033. Zelf een idee voor uw wijk? Bekijk de subsidiemogelijkheden.

Waar kunt u terecht?

Informatie033, de informatiewinkel in uw buurt

Een vraag of probleem op het gebied van zorg, welzijn, wonen of financiƫn? U kunt hulp en advies krijgen bij Informatie033, de informatiewinkel in de buurt.

Buurtnetwerkers

De buurtnetwerker in uw buurt beantwoordt vragen, brengt mensen, vrijwilligers en organisaties met elkaar in contact en biedt waar mogelijk ondersteuning. De namen van de buurtnetwerkers vindt u via www.indebuurt033.nl. Zij zijn dagelijks in de wijk aanwezig.

Contact Indebuurt033

Indebuurt033 is iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 033 204 8677. U kunt ook een e-mail sturen naar info@indebuurt033.nl.

Meer weten? Kijk op www.indebuurt033.nl. Hier vindt u ook meer informatie over activiteiten, bijeenkomsten, de wijkplannen, de aanpak Buurtbestuurt en het aanvragen van subsidie.

Hulp, zorg en ondersteuning

Voor hulp en activiteiten in uw buurt, vrijwilligerswerk en ondersteuning bij mantelzorg: www.indebuurt033.nl.

Voor het bespreken van uw persoonlijke (gezins)situatie met professionals:
www.wijkteam-amersfoort.nl.

Voor specifieke vragen over uw gezondheid kunt u terecht bij uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut, consultatiebureau, etc. via de bekende contactgegevens.