Vaccinatielocatie

De Rijtuigenloods aan het Piet Mondriaanplein 61 is een vaccinatielocatie.

De Rijtuigenloods is zeven dagen per week open tussen 8.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds. Vanaf 10 mei is de locatie open van 08.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds.

Teststraat

Een gedeelte van De Rijtuigenloods is al sinds juni 2020 in gebruik als testlocatie. In een ander gedeelte, dat in z’n geheel los staat van het gedeelte waar getest wordt, is de locatie waar gevaccineerd wordt. Beide locaties hebben eigen gratis parkeergelegenheid en een eigen in- en uitgang.

Afbeelding: interieur vaccinatielocatie

Rijtuigenloods

Adres: Piet Mondriaanplein 61

Openingstijden: 8.00 – 22.00 uur

Bereikbaarheid: er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Parkeren is gratis.
Vanaf de noordzijde van het Amersfoort Centraal is het 6 minuten lopen naar de Rijtuigenloods.

Vervoer naar vaccinatielocatie

Het kan zijn dat het voor u moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. U mag een begeleider meenemen. Als u geen vervoer heeft naar de vaccinatielocatie kunt u hulp vragen aan iemand die u kent. Daarnaast zijn er vrijwillige initiatieven en organisaties voor vervoer, zoals ANWB AutoMaatje.

ANWB AutoMaatje is te bereiken op dinsdag- en donderdagochtend vanaf 9.00 uur– 12.00 uur voor het maken van een afspraak. Het telefoonnummer is: 06 53 70 07 84. U betaalt een vergoeding van €0,30 per kilometer.

Periode

De beschikbaarheid van vaccins en de snelheid waarmee ze kunnen worden toegediend bepaalt hoe lang De Rijtuigenloods als vaccinatielocatie wordt gebruikt. De verwachting is dat het vaccineren duurt tot in september 2021.

Meer informatie

Over de volgorde van vaccineren is meer informatie te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Meer informatie over het vaccineren en de vaccins is te vinden op de website van de GGD.

Adres vaccinatielocatie

Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort