Campagnepagina: Op afstand de beste

Met de campagne ‘Amersfoorters – op afstand de beste’ attenderen we bezoekers aan de Amersfoortse winkels en horeca op het belang van afstand houden. Het campagnemateriaal bestaat uit ludiek en aansprekende teksten die zijn terug te vinden op tal van plekken in Amersfoort. Je kunt posters, kaarten, grondstickers, t-shirts en nog veel meer op tal van plekken in Amersfoort tegen komen.

Campagnepagina: Op afstand de beste

Waarom deze campagne?

De aandacht voor de coronamaatregelen neemt af. In de binnenstad hebben we eerder maatregelen genomen door het plaatsen van hekken en verkeersregelaars. Deze maatregelen worden nu verminderd of stoppen. Het coronavirus is echter nog steeds onder ons en de urgentie om ons aan de maatregelen te houden is niet minder geworden. Deze  campagne is ontwikkeld om iedereen (extra) te attenderen op de basisregel houd 1,5 meter afstand.

Verschillende uitingen

Op 13 augustus 2020 is de eerste uiting gelanceerd, met de tekst ‘We doen het samen op afstand’. Er zijn meerdere uitingen ontwikkeld die (binnenkort) zijn te zien in winkels, cafés, restaurants en op vele andere plekken. Een overzicht van alle teksten zijn hieronder te downloaden.

Voor ondernemers

Ondernemers met een publieksfunctie verzoeken we om de posters op te hangen en de kaarten neer te leggen. Omdat we niet alle ondernemers kunnen bezoeken, kunt u uitingen aanvragen. Dat kan door dit formulier in te vullen. Ook vragen we om de beeldscherm(en) in winkels en de etalages in te zetten om de uiting weer te geven. Ook kunt u uw eigen social media inzetten om de campagne te delen. Op deze manier attenderen we bezoekers op het houden van de gewenste afstand.

Eigen ideeën

Heeft u als ondernemer zelf een leuke slogan voor uw winkelstraat, plein, restaurant, café of winkel? Vraag deze dan aan via het formulier. Zo is de campagne herkenbaar voor alle bezoekers en communiceren we in heel Amersfoort in één stijl.

Slogan aanvragen

Contact

Heeft u vragen over de campagne? Bel dan 14 033.

Downloads

Hieronder vindt u de downloads voor op videoschermen (1920 bij 1080) zowel staand als liggend, de posters en de uitingen voor social media.

Videoschermen

Posters

Social media

Beeldmerk