1. Brandveilig gebruik van een gebouw

  In een gebouw waar veel mensen verblijven, gelden regels om de brandveiligheid te garanderen. Als eigenaar of uitbater van zo’n gebouw heeft u daarom soms een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om een hotel, verpleeghuis, een school of een kamerverhuurpand.
  Producten
 2. Melding doen

  Producten
 3. Veilig ondernemen

  Werk samen met de gemeente, politie en brandweer aan een veilig bedrijf.
  Algemeen
 4. Roet en as verwijderen

  Bij een grote brand kan roet of as in de omgeving terecht komen. De gemeente en de brandweer zorgen ervoor dat roet en as in de openbare ruimte, bijvoorbeeld op speelplekken, wordt opgeruimd.
  Algemeen
 5. Voorkom brand in huis

  Waarom zijn rookmelders zo belangrijk en waar moet u ze ophangen? Welke blusmiddelen heeft u in huis nodig? Wat is het gevaar van een verstopte schoorsteen? U kunt zelf veel doen om brand te voorkomen.
  Algemeen
 6. Klopt uw adres?

  Algemeen
 7. Jaarwisseling vieren in Amersfoort

  De jaarwisseling is voor veel mensen een feestelijke gebeurtenis die op verschillende manieren in de stad wordt gevierd. Als we rekening houden met elkaar, dan wordt het een feest waar iedereen van kan genieten.
  Algemeen
 8. Jaarwisseling met aandacht voor veiligheid

  Algemeen
 9. NL-Alert

  Heeft u zojuist een NL-Alert ontvangen? Volg de instructies op die in het bericht staan. Die zijn belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid.
  Algemeen
 10. Zeer grote brand in sporthal Schuilenburg

  06 mei 2018 Nieuws

Andere overheden