Zoeken

Resultaten van de zoekopdracht 'brandweer'

 1. Brandveilig gebruik van een gebouw

  In een gebouw waar veel mensen verblijven, gelden regels om de brandveiligheid te garanderen. Als eigenaar of uitbater van zo’n gebouw heeft u daarom soms een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om een hotel, verpleeghuis, een school of een kamerverhuurpand.
  - Producten
 2. Roet en as verwijderen

  Bij een grote brand kan roet of as in de omgeving terecht komen. De gemeente en de brandweer zorgen ervoor dat roet en as in de openbare ruimte, bijvoorbeeld op speelplekken, wordt opgeruimd.
  - Algemeen
 3. Voorkom brand in huis

  Waarom zijn rookmelders zo belangrijk en waar moet u ze ophangen? Welke blusmiddelen heeft u in huis nodig? Wat is het gevaar van een verstopte schoorsteen? U kunt zelf veel doen om brand te voorkomen.
  - Algemeen
 4. Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Kraailandhof

  Keurmerk Veilig Ondernemen voor Winkelcentrum Kraailandhof 19 juli 2017 Winkelcentrum Kraailandhof heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald. Ondernemers, politie, brandweer en gemeente zetten zich actief in voor een veilig klimaat in en rond het winkelcentrum. Wethouder Tigelaar, teamchef André Becker en winkeliersvoorzitter Lex Herlé onthulden het certificaat tijdens een feestelijke bijeenkomst
  19 juli 2017 - Nieuws
 5. Veilig ondernemen

  Werk samen met de gemeente, politie en brandweer aan een veilig bedrijf.
  - Algemeen
 6. NL-Alert

  Heeft u zojuist een NL-Alert ontvangen? Volg de instructies op die in het bericht staan. Die zijn belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid.
  - Algemeen
 7. Spelregels bij de Kinderkleedjesmarkt op Koningsdag

  Op Koningsdag, woensdag 27 april 2016, kunnen kinderen weer hun spulletjes verkopen tijdens de traditionele kinderkleedjesmarkt in de Amersfoortse binnenstad.
  - Algemeen
 8. Mag dat? De APV

  In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat wat wel en niet mag in de gemeente. Deze regels zijn nodig om de stad netjes en leefbaar te houden voor iedereen. Voor sommige activiteiten moet u wel een vergunning aanvragen.
  - Algemeen
Sluit
 1. Stuur deze pagina door
 2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Contact

14 033

vanuit het buitenland: +31 33 469 51 11

Twitter: @Gem_amersfoort
WhatsApp: 06 5750 5302
E-mail: info@amersfoort.nl
Fax: 033 469 5454

contactformulier

Als er iets niet werkt of kapot is in de openbare ruimte, dan kunt u dit bij de gemeente melden via het formulier Melding doen:

Melding doen

Postadres

Postbus 4000
3800 EA Amersfoort

Bezoekadres

Stadhuisplein 1
3811 LM Amersfoort

Route

Adres via Google Maps