1. Brandveilig gebruik van een gebouw

  In een gebouw waar veel mensen verblijven, gelden regels om de brandveiligheid te garanderen. Als eigenaar of uitbater van zo’n gebouw heeft u daarom soms een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik nodig. Het gaat dan bijvoorbeeld om een hotel, verpleeghuis, een school of een kamerverhuurpand.
  Producten
 2. Roet en as verwijderen

  Bij een grote brand kan roet of as in de omgeving terecht komen. De gemeente en de brandweer zorgen ervoor dat roet en as in de openbare ruimte, bijvoorbeeld op speelplekken, wordt opgeruimd.
  Algemeen
 3. Veilig ondernemen

  Werk samen met de gemeente, politie en brandweer aan een veilig bedrijf.
  Algemeen
 4. Voorkom brand in huis

  Waarom zijn rookmelders zo belangrijk en waar moet u ze ophangen? Welke blusmiddelen heeft u in huis nodig? Wat is het gevaar van een verstopte schoorsteen? U kunt zelf veel doen om brand te voorkomen.
  Algemeen
 5. Zeer grote brand in sporthal Schuilenburg

  06 mei 2018 Nieuws
 6. NL-Alert

  Heeft u zojuist een NL-Alert ontvangen? Volg de instructies op die in het bericht staan. Die zijn belangrijk voor uw veiligheid en gezondheid.
  Algemeen
 7. Mag dat? De APV

  In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) staat wat wel en niet mag in de gemeente. Deze regels zijn nodig om de stad netjes en leefbaar te houden voor iedereen. Voor sommige activiteiten moet u wel een vergunning aanvragen.
  Algemeen
Sluit
 1. Stuur deze pagina door
 2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Andere overheden