Brievenbusstickers: Ja, Nee/Ja of Nee/Nee

Bestel gratis een brievenbussticker waarmee u aan de bezorger aangeeft of u wel of niet ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort wilt ontvangen.

Brievenbusstickers: Ja, Nee/Ja of Nee/Nee

Vanaf 22 december 2021

Geen sticker of plaatje op uw brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt wel huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.
Nee/Ja-sticker of plaatje op de brievenbus Deze sticker is overbodig geworden, want betekent hetzelfde als geen sticker. U kunt uw brievenbus dus leeg laten.
Nee/Nee-sticker of plaatje op de brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt geen huis-aan-huisbladen. U krijgt wel informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.
Ja-sticker of Ja/Ja-plaatje op de brievenbus U krijgt wel ongeadresseerd reclamedrukwerk, huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.

Ja-sticker of Ja/Ja

Ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad ontvangen

Vanaf 22 december 2021 mag ongeadresseerd reclamedrukwerk in Amersfoort alleen nog bezorgd worden bij een woning, bedrijf of woonschip als de bewoner of gebruiker een ja-sticker of een Ja/Ja-plaatje op de brievenbus heeft. Wilt u ongeadresseerd reclamedrukwerk en het huis-aan-huisblad ontvangen? Met een ja-sticker of een Ja/Ja-plaatje laat u dit aan de bezorger weten.

U vindt de ja-sticker:

  • bij de grotere supermarkten

  • bij ons. U kunt de sticker bestellen via de onderstaande knop 'Bestellen'.

Nee/Ja-sticker

Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk, wel huis-aan-huisblad ontvangen

Vanaf 22 december 2021 kunt u er voor kiezen om géén sticker op uw brievenbus te plakken. Vanaf die datum mag ongeadresseerd reclamedrukwerk namelijk alleen nog bezorgd worden op een adres met een ja-sticker of een Ja/Ja-plaatje op de brievenbus. Geen enkele sticker op de brievenbus betekent dan: hier mag alleen het huis-aan-huisblad bezorgd worden.

Wilt u toch de Nee/Ja-sticker op de brievenbus? Deze kunt u aanvragen via de knop Bestellen.

Nee/Nee-sticker

Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad ontvangen

U wilt geen ongeadresseerde reclamedrukwerk én geen huis-aan-huisbladen ontvangen. Plak dan de Nee/Nee-sticker op de brievenbus of bevestig een Nee/Nee-plaatje.

De Nee/Nee-sticker kunt u bij ons aanvragen via de knop Bestellen.

Kosten

De stickers zijn gratis.

Bestellen

BESTELLEN

Als inwoner van de gemeente Amersfoort kunt u gratis een sticker bestellen voor op uw brievenbus. Hiermee geeft u aan de bezorger aan of u wel of niet ongeadresseerd reclamedrukwerk en het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort wilt ontvangen. Ongeadresseerd reclamedrukwerk zijn reclamefolders, -brochures en -flyers of samples die gratis bij elk huis door de brievenbus worden gedaan zonder dat er een naam, adres of postbus en woonplaats van de ontvanger op staan.

In huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort staan de gemeentelijke pagina’s Stadsberichten.

Klacht ongeadresseerde reclame?

Heeft u een brievenbus zonder sticker of met een nee/nee-sticker en krijgt u toch ongeadresseerd reclamedrukwerk? U kunt dan twee dingen doen. U kunt een klacht indienen bij de adverteerder of de verspreider. Zij moeten uw klacht onderzoeken en u binnen vier weken antwoord geven. Handelen zij uw klacht niet op tijd af of bent u niet tevreden? Dan kunt u binnen vier weken een klacht indienen bij de Stichting Reclame Code.

Contact

Vragen?

14033

Klacht ongeadresseerde reclame?

Brievenbus zonder sticker of met een nee/nee-sticker en toch ongeadresseerd reclamedrukwerk? U kunt een klacht indienen bij de adverteerder of de verspreider.

Niet tevreden? Dan kunt u binnen vier weken een klacht indienen bij de Stichting Reclame Code.