Brievenbusstickers: Ja, Nee/Ja of Nee/Nee

Bestel gratis een brievenbussticker waarmee u aangeeft of u wel of niet ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort wilt ontvangen. U kunt de ja-sticker bij de gemeente bestellen. In de weken voor 22 december 2021 ontvangt u de ja-sticker in het reclamefolderpakket. Ook kunt u de sticker gratis ophalen bij een van de grotere supermarkten.

Brievenbusstickers: Ja, Nee/Ja of Nee/Nee

Tot 22 december 2021

Geen sticker op uw brievenbus U krijgt wel ongeadresseerd reclamedrukwerk, huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten
Nee/Ja-sticker op de brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt wel huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten
Nee/Nee-sticker op de brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt geen huis-aan-huisbladen. U krijgt wel informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten

Vanaf 22 december 2021 verandert de situatie

Geen sticker op uw brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt wel huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.
Nee/Ja-sticker op de brievenbus Deze sticker is overbodig geworden, want betekent hetzelfde als geen sticker. U kunt uw brievenbus dus leeg laten.
Nee/Nee-sticker op de brievenbus U krijgt geen ongeadresseerd reclamedrukwerk. U krijgt geen huis-aan-huisbladen. U krijgt wel informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.
Ja-sticker U krijgt wel ongeadresseerd reclamedrukwerk, huis-aan-huisbladen en informatie over werkzaamheden of activiteiten in de buurt die voor u als bewoners belangrijk is om te weten.

Ja-sticker

Ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad ontvangen

Vanaf 22 december 2021 mag ongeadresseerd reclamedrukwerk in Amersfoort alleen nog bezorgd worden bij een woning, bedrijf of woonschip als de bewoner of gebruiker een ja-sticker op de brievenbus heeft. Wilt u ongeadresseerd reclamedrukwerk en het huis-aan-huisblad ontvangen? Plak dan de ja-sticker op de brievenbus.

U vindt de ja-sticker:

  • in het reclamefolderpakket door de brievenbus (tot 22 december 2021)

  • bij de grotere supermarkten

  • bij ons. U kunt de sticker bestellen via de onderstaande knop 'Bestellen'.

Nee/Ja-sticker

Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk, wel huis-aan-huisblad ontvangen

Vanaf 22 december 2021 kunt u er voor kiezen om géén sticker op uw brievenbus te plakken. Vanaf die datum mag ongeadresseerd reclamedrukwerk namelijk alleen nog bezorgd worden op een adres met een ja-sticker op de brievenbus. Geen enkele sticker op de brievenbus betekent dan: hier mag alleen het huis-aan-huisblad bezorgd worden.

Wilt u de nee/ja sticker toch op de brievenbus? Deze kunt u aanvragen via de knop Bestellen.

Nee/Nee-sticker

Geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisblad ontvangen

U wilt geen ongeadresseerde reclamedrukwerk én geen huis-aan-huisbladen ontvangen. Plak dan de Nee/Nee-sticker op de brievenbus.

De nee/nee sticker kunt u bij ons aanvragen via de knop Bestellen.

Kosten

De stickers zijn gratis.

Bestellen

BESTELLEN

Als inwoner van de gemeente Amersfoort kunt u gratis een sticker bestellen voor op uw brievenbus. Hiermee geeft u aan de bezorger aan of u wel of niet ongeadresseerd reclamedrukwerk en het huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort wilt ontvangen. Ongeadresseerd reclamedrukwerk zijn reclamefolders, -brochures en -flyers of samples die gratis bij elk huis door de brievenbus worden gedaan zonder dat er een naam, adres of postbus en woonplaats van de ontvanger op staan.

In huis-aan-huisblad De Stad Amersfoort staan de gemeentelijke pagina’s Stadsberichten.

Contact

Vragen?

14033