Collectieve zorgverzekering

Ieder jaar kunt u overstappen naar een andere zorgverzekering. De gemeenten Amersfoort en Leusden hebben een collectieve zorgverzekering die interessant is voor mensen met een laag inkomen en hoge zorgkosten. Hierin zitten veel extra’s. Woont u in Amersfoort of Leusden en geldt dit voor u? Dan kunt u aan het einde van het jaar overstappen naar deze collectieve zorgverzekering.

Collectieve zorgverzekering

Aanmelden zorgverzekering

U kunt 1 keer per jaar overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. In november krijgt u van de zorgverzekeraar die u nu heeft een aanbod. Vergelijk dit aanbod met de collectieve zorgverzekering van de gemeente. Wilt u overstappen? Eind november leest u op deze pagina hoe u zicht kunt aanmelden voor de collectieve verzekering.

Tussentijds overstappen

Verhuist u naar Amersfoort of Leusden en heeft u een collectieve zorgverzekering bij een andere gemeente? Moet u vanwege een echtscheiding als meeverzekerde van de polis af en een eigen verzekering afsluiten? Dan kunt u tussentijds overstappen naar de collectieve zorgverzekering van Menzis. Neem hiervoor contact op met Menzis, 088 222 40 80.

Informatie en contact

Veel informatie vindt u op www.gezondverzekerd.nl/amersfoort of www.gezondverzekerd.nl/leusden. Heeft u de collectieve zorgverzekering al en heeft u hier een vraag over? Bel dan naar Menzis: 088 222 40 80.