Evenementenpakket

Bekijk op deze pagina of u recht heeft op gratis gratis gebruik van gemeentelijke materialen en voorzieningen: het evenementenpakket.

Evenementenpakket

Organiseert u een openbaar toegankelijk en niet-commercieel of promotioneel evenement op openbare gemeente grond? Als bijdrage aan een veilige inrichting en een goed toegankelijk en schoon evenemententerrein, kunt u gratis gebruik maken van bijvoorbeeld afzetlint of drankhekken.

Coronaregels

Houd u er rekening mee dat het evenement moet voldoen aan de geldende coronaregels. Als de situatie rondom het coronavirus weer verslechterd, dan kan dit betekenen dat er geen rechten kunnen worden verleend aan de eerdere aanvraag.

Voorwaarden

Voor het evenementenpakket gelden de volgende voorwaarden:

  • het gaat om een niet-commercieel evenement of promotioneel dat wordt gehouden op openbare gemeentegrond en openbaar toegankelijk is;
  • voor het evenement is een vergunning verleend.

Gelden deze voorwaarden niet voor uw evenement? Dan dient u de materialen en voorzieningen uit het evenementenpakket zelf te verzorgen.

Hoeveelheid

Er geldt een maximum voor het aantal materialen dat u aanvraagt. Bij de aanvraag beoordeelt de gemeente of de hoeveelheid die u aanvraagt redelijk is. Wilt u meer gebruiken? Dan moet u dit zelf verzorgen en op eigen kosten.

Aanvragen

Vraag de gemeentelijke materialen en voorzieningen uiterlijk 4 weken voor het evenement aan:

Download hier het aanvraagformulier

Straat-/ wijkfeest of buurtbarbecue

Voor straat-/wijkfeesten of buurtbarbecue kunt u alleen afzetlint aanvragen en/of 2 tot 4 afzethekken met borden voor de veiligheid.

Dit kunt u direct per e-mail bij de aannemer aanvragen: krijt@amfors.nl. Doe wel eerst een melding van het evenement (zie het kopje Melden bovenaan deze pagina).