Uitnodiging Inspiratiesessie Huis voor de Stad Amersfoort (8 september 2022)

Welke wensen en ideeën heb jij om gebruik te maken van de multifunctionele ruimtes in het nieuw te bouwen Huis voor de Stad Amersfoort? En aan welke specifieke eisen moeten de ruimtes dan voldoen? Voor het gebruik en de inrichting van deze ruimtes horen we graag jouw mening. Daarom organiseren we op donderdag 22 september 2022 een inspiratiesessie in De Observant. Jij bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.

Doel multifunctionele ruimtes

Amersfoort bouwt een nieuw Huis voor de Stad dat naar verwachting eind 2025 gereed is. Het wordt een Huis voor de Stad waar iedereen welkom is en waar samenwerken en ontmoeten centraal staan. Daarom wordt op dit moment door de architect gewerkt aan het ontwerp van multifunctionele ruimtes. Die ruimtes kunnen door (een groep) inwoners en/of maatschappelijke organisaties gebruikt worden voor activiteiten die een maatschappelijk doel dienen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik voor debatavonden, kunstexposities,  praatgroepen, (netwerk)bijeenkomsten, trainingen/cursussen of vergaderingen. We horen graag van jou wat de wensen zijn.

Wanneer?

De inspiratiesessie is op donderdag 22 september 2022 in De Observant, Stadhuisplein 7, in Amersfoort. De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt, inclusief napraten en een drankje, tot 21.00 uur.

Wat kun je deze avond verwachten?

Na een korte inleiding door wethouder Micheline Paffen-Zeenni geeft de architect je een kijkje in de keuken van het ontwerp van het stadhuis. Ook vertelt de architect welke gebruiksmogelijkheden er zijn voor de multifunctionele ruimtes. Daarna ga je aan de hand van een aantal vragen met andere deelnemers in gesprek. Tot slot verzamelen we de wensen en ideeën die de architect vervolgens kan gebruiken voor het ontwerp.

Aanmelden en vragen

Wil je graag aanwezig zijn bij de inspiratiesessie op 22 september? Meld je aan door een mail te sturen naar: toekomststadhuis@amersfoort.nl.
Zet in het onderwerp: Aanmelding bijeenkomst 22 september (om te voorkomen dat uw bericht in de spam terecht komt).

Vermeld in de mail jouw naam en de eventuele naam van de organisatie die je vertegenwoordigt. Mocht je naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben dan kun je die ook sturen naar: toekomststadhuis@amersfoort.nl.