Bekijk ideeën nieuwe Huis voor de Stad

Op 8 juli 2021 heeft het ontwerpteam zijn eerste ideeën gedeeld tijdens een digitale bijeenkomst. Wilt u de video van deze bijeenkomst terugzien? Dan kunt u de link naar de video opvragen.

Bekijk ideeën nieuwe Huis voor de Stad

Opvragen kan via mediateam@amersfoort.nl.

Toelichting architect

Het ontwerpteam staat onder leiding van David Hess van Kraaijvanger Architects. "Voor de volgende stap in het ontwerpproces, is het voor ons belangrijk om de ambities voor het stadhuis af te wegen. In de presentatie (zie video) vertellen we over het hoofdthema: verbinding. Hoe vindt u dat de sociale verbinding en de verbinding met stad en landschap in het concept zijn vertaald? We vragen uw reactie op drie deelthema’s: vorm, publieke functies en buitenruimten/groen."

Het ontwerpteam gaat aan de slag en komt na de zomer terug met het concept-schetsontwerp. Naar verwachting kan dit in oktober aan de stad worden voorgelegd. Bekijk de hele tijdlijn.

Uw reactie

We horen graag wat u van de eerste ideeën vindt. U kunt uw reactie geven via het reactieformulier stadsdialoog Huis voor de Stad 8 juli. Dit kan tot en met woensdag 21 juli 2021. De reacties worden gebundeld en gebruikt bij het verder vormgeven van het ontwerp.

Nieuwsbrief stadhuis

Er is regelmatig nieuws over de voorbereidingen voor het nieuwe Huis voor de Stad. Wilt u goed op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de online nieuwsbrief.

Heeft u een vraag?

Stuur dan een mail naar toekomststadhuis@amersfoort.nl.