Uitzending Nieuwjaarstalkshow 2021

Maandagavond 11 januari was de Nieuwjaarstalkshow 2021 live te zien en deze is terug te kijken op YouTube. Daarnaast zetten we zo snel mogelijk de hele opname met ondertiteling op YouTube. De link naar die video plaatsen we ook op deze pagina.

Uitzending Nieuwjaarstalkshow 2021

Uitzending terugkijken

De opname met ondertiteling wordt ook zo snel mogelijk aangeboden op YouTube.

Dit waren de tafelgasten

Live vanuit het Eemhuis spraken presentator Jeroen Stomphorst en zijn tafelheer burgemeester Lucas Bolsius met hun gasten. Intensivist Oscar Groot en GGD-medewerker Nanni Jansen-Streefkerk over het belang van zorgen voor elkaar. Directeur Astrid Wassenaar over een bewogen jaar voor het Dierenpark Amersfoort en mode-ondernemer Tobie van Putten die een uitzonderlijk goed jaar draaide met zijn kledingmerk.

Cultuurkenner Adinda van Wely en historicus James Kennedy reflecteerden op de invloed van de crisis op de stad, op de Amersfoorters en op de kunst- en cultuursector. Marjan ter Avest van de Stichting MIND en student Shane Pattipeilohy spraken over de geestelijke gezondheid in deze tijd en hoe je je eigen stip op de horizon kunt zetten.

Presentator Jeroen Stomphorst en tafelheer Lucas Bolsius

Specials

Mevrouw Riet Rückert van 82 jaar vertelde in een korte reportage over de inzet van digitale middelen om in contact te blijven met haar familie. En de cameraploeg is langs geweest bij Kafé Van Zanten waar onder de noemer #zorgenvoordezorg wordt gekookt voor zorgmedewerkers. Taaljournalist Gaston Dorren vatte 2020 samen in 8 woorden, Diggy Dex verzorgde een akoestisch optreden en Sebe Emmelot deed een round-up van het jaar en de avond.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.