Toezichthouder kabels en leidingen (36 uur)
Vakspecialist die met technische argumenten keuzes helder kan onderbouwen
Over de vacature
De stad Amersfoort heeft de komende jaren een forse opgave in het beheer van de openbare ruimte. Die bestaat onder andere uit het compleet opnieuw inrichten van wijken en buurten. In de hele de stad zorgen we ervoor dat de kwaliteit op orde blijft. Ook als derden daar aan de slag gaan, zoals bijvoorbeeld de netbeheerders. Je gaat werken in een groeiende stad van meer dan 160.000 inwoners, die hoog scoort als het gaat om prettig wonen en werken. Een stad waarin we onze projecten samen met onze inwoners en belanghebbenden realiseren. Tegelijk neemt de druk op de beschikbare ruimte toe, dus staan wij daarmee we voor een stevige uitdaging. En jij dus ook. Werken voor Amersfoort betekent werken in een levendige stad waarin wij onze ambitie vertalen naar de praktijk. Dichtbij, Nieuwsgierig en Aanspreekbaar, dat zijn onze kernwaarden.
De baan
Je gaat werken binnen de afdeling Leefomgeving van de gemeente Amersfoort. Bij de afdeling werken collega's op het gebied van beheer openbare ruimte, gebiedsgericht werken en archeologie. Ruim driekwart van je tijd ben je op pad. Je treedt op als toezichthouder of directievoerder bij de werkzaamheden die vanuit onze beheeropgave worden uitgevoerd aan onze infrastructuur zoals wegen, fietspaden, voetpaden en pleinen. Amersfoort is een regiegemeente. We werken daarom met veel verschillende partijen die voor ons asfalterings- of bestratingswerkzaamheden uitvoeren.
Voor werkzaamheden in de ondergrond beoordeel je tracévoorstellen bij vergunningaanvragen en ondersteun je de vergunningverlener met
vergunningsvoorwaarden. Tijdens de uitvoering houd je toezicht op deze onderdelen. Je onderhoudt uitgebreid contact met adviseurs, aannemers, netbeheerders, projectleiders, uitvoerders en juristen, maar ook met bewoners en bedrijven. Bij problemen kom je met oplossingen en als het nodig is, dan stel je duidelijke grenzen en zorg je dat die niet worden overtreden. Je spoort illegaliteit op en zet daarvoor handhavingsinstrumenten in.
Wat we van je vragen
• Je hebt minimaal een mbo-opleiding Civiele Techniek of een vergelijkbare studie afgerond, maar inmiddels heb je zoveel werkervaring opgedaan dat je over Hbo werk- en denkniveau beschikt
• Je hebt enkele jaren werkervaring in de ondergrondse infrastructuur
• Je kunt gemakkelijk technische tekeningen lezen
• Je houdt ervan om passende oplossingen te bedenken voor de puzzel die het kabel- en leidingenwerk soms is
• Je praat net zo makkelijk met je collega's op het stadhuis als met aannemers, netbeheerders of inwoners
• Je bent op een prettige manier in staat duidelijk aan te geven wat er technische wel of niet mogelijk is. En kunt je mening goed onderbouwen
• Je bent een teamspeler maar zeker ook in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren
Dit kunnen we je bieden
• Een baan waarin je veel op pad bent en waarin je contacten hebt met veel verschillende mensen: collega's, aannemers, netbeheerders, inwoners.
• Veel vrijheid om zelf je werk te plannen
• Een salaris van maximaal € 4537, - bruto per maand (schaal 9) bij een 36-urige werkweek
• Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en ouderschapsverlof (50% doorbetaald)
Zo kun je reageren
Zie jij deze functie als jouw volgende baan, dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Door op 'Solliciteren' te klikken, kun je ons je contactgegevens, motivatie en curriculum vitae toesturen.
Je kunt reageren tot en met zondag 1 oktober 2023.
De gesprekken zijn gepland op 5 en 10 oktober.
Met vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Anjali Bhageloe-Kali, teammanager Leefomgeving, telefoon 033 469 5494. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je bellen of een Whatsapp sturen naar Cathy Cats, recruitmentmedewerker, telefoonnummer 06-4117 4202.
Voel je thuis in Amersfoort, je bent welkom zoals je bent. Onze kwaliteiten vasthouden en versterken, daar zetten we ons samen voor in. We zijn blij dat iedereen uniek is en zijn nieuwsgierig naar jouw talent.