Video's en presentaties Hoef Café

De gemeente organiseert regelmatig een Hoef Café om betrokkenen en belangstellenden te informeren over de ontwikkelingen op De Hoef.

Video's en presentaties Hoef Café

Bekijk hieronder de presentaties en video's die bij eerdere Hoef Cafés te zien waren en de verslagen die gemaakt zijn.

30 januari 2020

Tijdens het Hoef Café op 30 januari hebben ontwikkelaars ideeën voor drie locaties in het gebied laten zien. Op de kaart ziet u om welke locaties het gaat.

14 november 2019

Tijdens het Hoef Café van 14 november 2019 hebben we verschillende aandachtspunten van aanwezigen verzameld. Bijvoorbeeld op het gebied van openbare ruimte, overlast, placemaking en sociale veiligheid. U vindt deze aandachtspunten terug in onderstaand verslag:

11 april 2019

Onderstaande video geeft een impressie van hoe de Hoef West uiteindelijk kan worden.

29 november 2018

De gemeente heeft tijdens het Hoef Café op 29 november 2018 een eerste concept van het ontwikkelkader besproken. Tijdens het Hoef Café werden een presentatie en een video getoond:

29 november 2018 kwam het verzoek om ook een video-impressie te maken van hoe De Hoef West eruit komt te zien vanuit het perspectief van de bewoners. Dit kunt u hieronder bekijken.

31 januari 2019

Er kon tot 4 januari 2019 worden gereageerd op het concept ontwikkelkader. Het verder uitgewerkte ontwikkelkader is op 31 januari in het Hoef Café gepresenteerd.

Het ontwikkelkader vormt de basis voor het bestemmingsplan en de milieu effect rapportage die de gemeente voor het gebied gaat maken.

    Contact

    Meer informatie over de ontwikkelingen in De Hoef? Neem contact op met de projectleider: Maud Schimmel

    dehoef@amersfoort.nl

    Bekijk ook:

    De Hoef: van kantoorgebied naar stadswijk