Ik ben vrijwilliger

Sinds 1 januari 2017 is Indebuurt033 verantwoordelijk voor vrijwilligerswerk in Amersfoort. Indebuurt033 koppelt hulpvragen aan vrijwilligers en biedt vrijwilligers ondersteuning. Bijvoorbeeld met individuele begeleiding, training en ontwikkeling.

Verzekering vrijwilligers

Ook voor vrijwilligers en mantelzorgers is het belangrijk om goed verzekerd te zijn. Tenslotte kan er tijdens het vrijwilligerswerk of de zorgtaken altijd iets gebeuren. Alle vrijwilligers, en ook mantelzorgers, kunnen aanspraak maken op de aanvullende verzekering en hoeven zich hiervoor niet eerst aan te melden.

Voor meer informatie: vrijwilligers.indebuurt033.nl en www.vrijwilligersnetnederland.nl.

Vrijwilligersvacatures

U vindt vacatures voor vrijwilligers in de vrijwilligersvacaturebank van Indebuurt033: vrijwilligers.indebuurt033.nl.

Vragen of ondersteuning nodig?

Heeft u als vrijwilliger een vraag of heeft u ondersteuning nodig? Kijk voor meer informatie op https://indebuurt033.nl/vrijwilligers/, stuur een e-mail naar VA@indebuurt033.nl of bezoek een van de informatiewinkels van Indebuurt033.

Hulp, zorg en ondersteuning

Heeft u ondersteuning of hulp nodig?

Er zijn verschillende organisaties in de stad die u kunnen helpen. Weet u niet bij wie u moet zijn?

Wij kijken hoe u zo snel mogelijk passende ondersteuning kunt krijgen. Als u het fijner vindt om iemand persoonlijk te spreken, kunt u naar een informatiewinkel van Indebuurt033.

Voor specifieke vragen over uw gezondheid kunt u terecht bij uw huisarts, tandarts, fysiotherapeut of consultatiebureau.