Vastgoed van de gemeente (Stadsmakelaar)

U wilt uw bedrijf in Amersfoort vestigen of u wilt binnen Amersfoort verhuizen naar een andere locatie. Bekijk de informatie over panden van de gemeente die te koop of te huur zijn.

Gemeentelijk vastgoed ligt vaak centraal en in een woonwijk. Soms kan de bestemming van een gebouw veranderen voor een bedrijf. Ook huur is mogelijk (voor een langere periode, tegen marktprijzen).

Te koop

Zeldertsedreef 2 (voormalig wijkcentrum)

Vraagprijs

€ 990.000,- k.k.

Omschrijving

Het voormalige wijkcentrum is gelegen in de moderne woonwijk Nieuwland. In de directe omgeving bevindt zich het winkelcentrum Nieuwland. Ook zijn diverse maatschappelijke voorzieningen aanwezig, zoals een sporthal, een kerk en scholen. Het object is direct gelegen aan en goed zichtbaar vanaf de Zeldertsedreef. Het object is goed bereikbaar vanaf de A1.

Bestemming

Maatschappelijke doeleinden/ sociaal- culturele voorzieningen en opvangvoorzieningen. De gemeente staat open om, indien een goed en passend plan wordt ingediend, deze bestemming te wijzigen. Kadastrale aanduiding : Gemeente Amersfoort, sectie P, nummer 2794 gedeeltelijk en Gemeente Amersfoort, sectie O, nummer 6976 gedeeltelijk.

Kenmerken

Bouwjaar: 1998 Oppervlakte perceel: ca. 1669 m2 Bruto vloeroppervlakte: 987 m2 (BVO) Indeling: 3 aan elkaar gekoppelde gebouwen: hoofdgebouw met 2 lagen, 2 bijgebouwen met 1 laag.

Oplevering

Het object zal vrij van huur en gebruik worden opgeleverd in de huidige staat. Aanvaarding in overleg.

Documenten

Fotoalbum Zeldertsedreef 2

Langegracht 36 (Elleboogkerk) VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Binnenkort in de verkoop

Leusderweg naast 26 (woningbouwkavel)
Binnenkort in de verkoop: woningbouwlocatie.
Langegracht 11 (monumentaal pand)
Te renoveren woonhuis op prachtige locatie in de binnenstad.