Verkeershinder fietspad Hoefseweg

De komende weken wordt er hard gewerkt om een nieuwe vaccinactie- en testlocatie te bouwen aan de Hoefseweg op bedrijventerrein De Hoef. Van 27 december tot en met de tweede helft van januari kunnen de gebruikers van het fietspad Hoefseweg overlast ervaren.

Verkeershinder fietspad Hoefseweg

Omdat er een grote vraag is naar locaties waar de GGDrU grootschalig kan vaccineren en testen, wordt er een nieuwe test- en vaccinatielocatie gebouwd in Amersfoort. De laatste week van december wordt gebruikt om de kavel aan de Hoefseweg bouwrijp te maken, daarna kan de bouw beginnen.

Naar verwachting kan er in de tweede helft van januari gebruik gemaakt worden van deze locatie. Tot dat moment kunnen gebruikers van het fietspad Hoefseweg overlast ervaren door
werkverkeer. Het fietspad wordt niet afgesloten. Zodra de locatie opengaat, zijn er ook meer
verkeersbewegingen op het fietspad.

Voorlopig blijven de Rijtuigenloods en Meander Medisch Centrum open als vaccinatielocatie. De Adventkerk en Houtrust zijn tijdelijk gesloten omdat de GGDrU inzet op grootschalig vaccineren op een aantal locaties in de regio. De testlocatie aan de Hardwareweg blijft voorlopig open. 

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.