Startbijeenkomst vrijwilligerswerk bosgebied Nimmerdor

Komt u graag in bosgebied Nimmerdor? En wilt u misschien als vrijwilliger bijdragen aan het onderhoud van het bos? Dan bent u van harte welkom voor een startbijeenkomst op zaterdag 7 september vanaf 10.00 uur in de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4.

Startbijeenkomst vrijwilligerswerk bosgebied Nimmerdor

Twee weken later, op zaterdag 21 september, start het werkseizoen van de vrijwilligers. Vanaf dat moment is iedere tweede zaterdag van 10.00 tot ca. 12.30 uur een groep vrijwilligers onder leiding van het IVN in het bos aan het werk. De vrijwilligers gaan met spa, takkenschaar en beugelzaag ongewenste jonge uitlopers van de Amerikaanse eik te lijf. Dit als aanvulling op het grote werk dat de gemeente aan aannemers uitbesteedt. Af en toe planten de vrijwilligers
jonge boompjes in het bos.  

Voorafgaand aan iedere werkzaterdag krijgen alle vrijwilligers een uitnodiging, met het verzoek alleen te reageren als zij van plan zijn om te komen. Zo weet het IVN hoeveel gereedschap en koffie met koek er nodig is. Een aanmelding als vrijwilliger verplicht u dus tot niets.

Heeft u interesse om als vrijwilliger bij te dragen aan het onderhoud en de ontwikkeling van het bosgebied? Dan kunt u zich aanmelden op nimmerdor@ivnamersfoort.nl en/of naar de startbijeenkomst op 7 september komen.

Meer informatie over bosgebied Nimmerdor vindt u op de webpagina Nimmerdor.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.