Start inschrijving project tiny houses

De gemeente Amersfoort biedt de mogelijkheid om aan de Curaçaolaan 49, in collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO), zes tiny houses te realiseren. CPO-groepen kunnen zich vanaf 3 mei tot uiterlijk 28 juni 2021, 12.00 uur inschrijven op het project.

Start inschrijving project tiny houses

Tiny houses zijn kleine, volwaardige en vrijstaande woningen met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. CPO betekent dat een groep toekomstige bewoners samen verantwoordelijk is voor het ontwerpen en realiseren van de tiny houses. De woningen komen er tijdelijk te staan voor een periode van 10 tot maximaal 15 jaar.

Website tiny houses

Geïnteresseerde CPO-groepen vinden op Tiny houses aan de Curaçaolaan meer informatie. Hier staan vanaf maandag 3 mei, 12.00 uur, ook de voorwaarden die gelden voor inschrijving. Tot 25 mei 2021 kunnen geinteresseerden de gemeente schriftelijk vragen stellen.

Loting via de notaris

Na sluiting van de inschrijftermijn worden alle inzendingen beoordeeld op de gestelde inschrijfvoorwaarden. Vervolgens zal een notaris, door middel van loting, één CPO-groep selecteren. Na de selectie zal de CPO-groep, samen met de gemeente, het plan verder uitwerken. Het informeren van de buurt maakt deel uit van dit traject.

Tiny houses aan de Curaçaolaan

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.