Save the date – Stadsdialogen

De coronamaatregelen hebben veel impact, voor iedereen in verschillende mate, maar de impact is er. Ook op ons sociale leven, voor zowel jong als oud. Het isolement kan zorgen voor meer rust, maar ook voor eenzaamheid.

Save the date – Stadsdialogen

Daarover willen we graag het gesprek aangaan.

Want wat kunnen Wij, Amersfoorters, voor elkaar betekenen? Waarom is eenzaamheid een zorg voor ons allemaal en wat kunnen we voor elkaar doen? Hoe is het om jong te zijn in coronatijd? Waar lopen jongeren tegenaan en wat kan er nog wel? Hoe gaan we de feestdagen in met alle regels, hoe gaan we met regels om en hoe houden we het leuk met elkaar?

Vele vragen die leven in deze periode. De gemeente organiseert samen met de Stadsdialoog digitale ontmoetingen om hier met verschillende gasten over te praten. U bent welkom, via zoom, om aan te sluiten bij de uitzending. Om 20.00 uur start het gesprek met een aantal genodigden, en aansluitend kunt u aan digitale gesprekstafels doorpraten over de thema’s. Zet onderstaande thema’s en data alvast in uw agenda:

25 november – Eenzaamheid, ons een zorg!

9 december – Jong zijn in lockdown

16 december – Regelstress

De uitzendingen starten om 20.00 uur en zijn live te volgen via https://stadsdialoog033.nl en Youtube. Actief deelnemen aan de stadsdialoog en/of één van de digitale gesprekstafels kan na aanmelding. Kijk op https://stadsdialoog033.nl voor meer informatie.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.