Rijtuigenloods en Meander MC vaccinatielocaties in Amersfoort

Voor het krijgen van een (booster)vaccinatie gaat de GGD Regio Utrecht alleen nog gebruik maken van grote vaccinatielocaties. In Amersfoort zijn dat Meander Medisch Centrum (Maatweg 3) en Rijtuigenloods (Piet Mondriaanplein 61). Vanaf komende woensdag 22 december sluiten kleine vaccinatielocaties. In Amersfoort zijn dat de Adventkerk en Houtrust. Deze vaccinatielocaties zijn tot in ieder geval eind december gesloten.

Rijtuigenloods en Meander MC vaccinatielocaties in Amersfoort

GGDrU sluit de kleine locaties tijdelijk omdat ze alle medewerkers nodig hebben op de grote locaties. Zodat méér mensen sneller een booster kunnen krijgen. Van de in totaal 29 vaccinatielocaties in de regio Utrecht blijven 8 locaties open. Dit zijn in Amersfoort de Rijtuigenloods en Meander Medisch Centrum, in Utrecht Jaarbeurs en Hoog Catharijne en verder Nieuwegein, Veenendaal en Woerden. Op 27 december opent ook de Expo Houten. Iedereen die al een afspraak heeft op een kleine locatie, ontvangt van de GGDrU hierover een bericht.

Maak altijd een afspraak

GGDrU roept iedereen op die aan de beurt is, om zo snel mogelijk een boosterprik in te plannen. Dat kan het makkelijkst online via de website www.planjeprik.nl Lukt het niet om online een afspraak te maken, kan het ook telefonisch op 030-630 54 00. Dat kan 7 dagen in de week van 08.00 tot 20.00 uur.

Wanneer aan de beurt?

De Rijksoverheid geeft gefaseerd nieuwe geboortejaren vrij om mensen uit te nodigen een afspraak te maken. Dit gebeurt van oud naar jong. Op dit moment zijn alle zestigplussers aan de beurt voor een boosterprik.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.