Project 'No Spits Today' moet files in regio verminderen

Om de regio Utrecht goed bereikbaar te houden, is afgelopen week het project ‘No Spits Today’ gestart. Automobilisten die in de avondspits (15.00-19.00 uur) Amersfoort-Noord (De Hoef, Calveen, Vathorst en Hooglanderveen) Utrecht Centrum en Utrecht Science Park/De Uithof & Rijnsweerd uitrijden, zijn uitgenodigd de avondspits te mijden.

Project 'No Spits Today' moet files in regio verminderen

Wie meedoet aan het project wordt hiervoor beloond.

Aan het project kunnen automobilisten (ook leaserijders) meedoen die regelmatig in de avondspits de drie gebieden uitrijden. Om te bepalen hoe vaak automobilisten hier rijden, is begin dit jaar een verkeersonderzoek gedaan. Deelnemers aan No Spits Today ontvangen hiervoor een uitnodiging vanuit Goedopweg; hierin werken overheden, waaronder de gemeente Amersfoort, samen met werkgevers in de provincie Utrecht om de regio bereikbaar te houden.

Meedoen loont!

Automobilisten die meedoen aan No Spits Today kunnen tot 600 euro sparen voor cadeaus of vouchers die aansluiten bij het door de deelnemer gekozen alternatief, zoals ebike, fiets of OV. Kijk voor meer informatie op www.nospitstoday.nl.

Sluit
  1. Stuur deze pagina door
  2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.