Presenteer uw organisatie op speciale editie Amersfoort Aangenaam

Drie keer per jaar houdt de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe inwoners: Amersfoort Aangenaam. Nieuwe inwoners maken dan kennis met de stad en het gemeentebestuur. De volgende Amersfoort Aangenaam is op zaterdag 7 april. De informatiemarkt is deze keer veel groter. Ook u kunt met uw organisatie op de informatiemarkt staan.

Presenteer uw organisatie op speciale editie Amersfoort Aangenaam

Tientallen bewonersinitiatieven van Bewoners033 presenteren zich aan de bezoekers, net als de 39 kersverse gemeenteraadsleden. Alle Amersfoorters zijn deze keer welkom. U kunt zich als organisatie of trekker van een initiatief presenteren en daarmee een grote groep Amersfoorters bereiken.

De informatiemarkt wordt gehouden tussen 15.00 en 17.00 uur in de Sint-Joriskerk op de Hof. De opbouw van de markt is tussen 12.30 en 14.45 uur. Voor organisaties die deelnemen is een tafel of kraam beschikbaar. Voor overige faciliteiten, zoals presentatiemateriaal, zorgt u zelf.

Aanmelden voor informatiemarkt

Als u wilt deelnemen aan de informatiemarkt Amersfoort Aangenaam kunt u zich voor 28 maart aanmelden via Aangenaam@amersfoort.nl. Bezoekers van de informatiemarkt hoeven zich niet aan te melden.


Sluit
  1. Stuur deze pagina door
  2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.

Woensdag 21 maart: Verkiezingen