Meld een uitblinker aan voor het Amersfoorts Sportgala Festival Edition

Op 28 november 2022 vindt na 2 jaar weer een live Amersfoorts Sportgala plaats in Theater Flint. En dat doen we dit jaar een beetje anders dan andere jaren. Tijdens het Sportgala Festival Edition kan het publiek de sport zelf gaan beleven en aan verschillende sportactiviteiten deelnemen. Naast de uitreiking van Sportpenningen aan sportkampioenen, is er ook meer aandacht voor talent, bijzondere inzet van vrijwilligers, sponsoren en prestaties van verenigingen.

Meld een uitblinker aan voor het Amersfoorts Sportgala Festival Edition

Wethouder Ben van Koningsveld (Sport en Bewegen): “Als je regelmatig sport of beweegt voel je je gezonder, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Van jong tot oud. Met het Sportgala Festival Edition zetten we mensen die belangrijk zijn voor sport en beweging in het zonnetje én maken we plek voor veel ontmoeting en plezier. Een topcombinatie dus!”

Aanmelden

Ken jij iemand die kampioen is geworden (of een team dat kampioen is geworden), iemand die een bijzondere sportprestatie heeft geleverd, een supervrijwilliger bij een vereniging is of een bijzonder jubileum in de sport heeft gevierd? Iemand die al jarenlang trainer is, of een mooi sport of beweegproject heeft opgezet in de stad? Kortom: iemand die iets moois heeft bereikt in of voor de sport? Meld die persoon of dat team aan met een korte omschrijving van de prestatie, een mooi verhaal of een pakkend filmpje.

AANMELDEN

In het zonnetje

Op maandag 28 november 2022 zetten we zoveel mogelijk sporters en vrijwilligers in het zonnetje tijdens een groots en gezellig Sportfeestfestival in Flint.

Houd je agenda alvast vrij voor dit bijzondere sportevenement.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN