Maak gebruik van de milieubarometer

In het nieuwe jaar aan de slag met energiebesparing? Maak gebruik van de Milieubarometer. Dit geeft inzicht in het energieverbruik en de milieu-impact van uw bedrijf. Het is een online tool waarmee u stap-voor-stap toewerkt naar minder CO2-uitstoot en minder impact voor het milieu. Zo bespaart u flink op uw energieverbruik.

Maak gebruik van de milieubarometer

De gemeente biedt Amersfoortse bedrijven en organisaties een gratis startabonnement van één jaar op de Milieubarometer aan. Ondernemers op bedrijventerrein De Wieken Vinkenhoef maken hier al gebruik van.

Gratis cursus

Wilt u meer weten over het invullen en gebruik van de Milieubarometer? Op donderdag 17 januari 2019 tussen 12.30 en 16.30 uur kunt u deelnemen aan een gratis cursus in het Stadhuis. Hier leert u in korte tijd hoe u de Milieubarometer invult en welke informatie het biedt voor uw organisatie.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan tot 10 januari 2019 via milieubarometer@amersfoort.nl. Meer weten? Kijk op www.milieubarometer.nl/productinformatie. Aanmelden voor een startabonnement kan op www.milieubarometer.nl/aanmelden/amersfoort/

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.