Lenaert Nicasiusspeld voor Bob Ramak, vrijwilliger en bestuurslid stichting Waterlijn en Keilijn Amersfoort

Op maandag 9 mei 2022 ontving Bob Ramak de Lenaert Nicasiusspeld van de stad Amersfoort uit handen van locoburgemeester Willem-Jan Stegeman. Hij ontving de gemeentelijke onderscheiding tijdens de jaarlijkse plenaire vergadering voor zijn grote inzet en betrokkenheid voor de stichting Waterlijn en Keilijn te Amersfoort.

Lenaert Nicasiusspeld voor Bob Ramak, vrijwilliger en bestuurslid stichting Waterlijn en Keilijn Amersfoort

Ruim twintig jaar levert hij een bijdrage aan het succes van stichting Waterlijn in Amersfoort in verschillende functies; als schipper/verteller, eindverantwoordelijke automatisering, algemeen coördinator van schippers en winkeliers en als winkelcoördinator.

Vanaf 2013 werd hij ook vrijwilliger bij Keilijn en beheert hij de website. De afgelopen negen jaar is hij actief als bestuurslid Water- en Keilijn met de portefeuille pr-activiteiten, het vrijwilligersbeleid en communicatie. Hij nam deel aan diverse bestuurlijk overleggen zoals het toeristisch overleg en fungeerde als contactpersoon voor de gemeente.

Mede door zijn grote inzet maakte Waterlijn en Keilijn een groei door. Hierdoor genoten meer dan 1,2 miljoen passagiers van een rondvaart of rondrit door de binnenstad van Amersfoort. Waterlijn is tweemaal door ANWB-leden gekozen tot het “leukste uitje van de provincie Utrecht”.

Daarnaast was hij enige jaren actief als bestuurslid bij Hondensport Vereniging Amersfoort en beheerde hij de website van de woongemeenschap Nieuw Wede in Hoogland.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN