Leden voor de nieuwe Denktank Inclusieve Stad gezocht!

Weet jij wat er leeft onder Amersfoorters? Vind jij het belangrijk dat iedereen mee kan doen? Heb je interesse in sociale thema’s? Dan zoeken we jou!

Leden voor de nieuwe Denktank Inclusieve Stad gezocht!

Over de Denktank Inclusieve Stad

Gemeente Amersfoort vindt de ervaringen van inwoners belangrijk bij het verbeteren van beleid en de uitvoering daarvan. De Denktank Inclusieve Stad is opgericht zodat inwoners die interesse hebben in sociale thema’s hun ervaringen kunnen delen. De Denktank Inclusieve Stad neemt initiatief om thema’s onder de aandacht te brengen en denkt mee over nieuw beleid en beslissingen die genomen moeten worden. Met als doel: een inclusieve stad. Een plek waar iedereen op zijn eigen manier mee kan doen en waar passende hulp is, als dat nodig is.

Wie we zoeken

Wie jij bent en waar je vandaan komt maakt ons uit! Iedereen is daarom van harte uitgenodigd om te reageren. Samen weten we beter wat er leeft. We vinden het belangrijk dat je:

  • in Amersfoort woont,

  • nieuwsgierig bent naar wat er leeft in jouw omgeving. Bijvoorbeeld in je eigen buurt, de sportclub, kerk, moskee of op het schoolplein,

  • op vrijwillige basis graag je eigen ervaringen en de ervaringen van anderen wilt delen.

Wat we van je vragen

De Denktank Inclusieve stad zoekt zowel mensen die intensief betrokken willen zijn bij diverse thema’s (kernteam) als mensen die nu en dan over een specifiek thema ervaringen delen (flexibele schil). Wat bij jou past hangt af van jouw interesse en hoeveel tijd je hebt.

Interesse?

Je kunt tot 9 december reageren. In de tussentijd organiseren we informatiebijeenkomsten, zowel online als op locatie.

Ga naar de vacature om je aan te melden en meer informatie.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.