Koninklijke Onderscheiding voor Chris Bekker, vrijwilliger buurtvereniging Palmstraat/Hulststraat

Op zaterdag 25 juni 2022 ontving Chris Bekker, vrijwilliger buurtvereniging Palmstraat/Hulstraat, een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Lucas Bolsius. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de buurtvereniging en het buurthuis in het Soesterkwartier tijdens het 45-jarig jubileumfeest van de buurtvereniging.

Koninklijke Onderscheiding voor Chris Bekker, vrijwilliger buurtvereniging Palmstraat/Hulststraat

De buurtvereniging Palmstraat/Hulststraat in het Amersfoortse Soesterkwartier viert op zaterdag 25 juni het 45-jarig bestaan met een groot straatfeest. De heer Bekker is vanaf het begin vrijwilliger van deze buurtvereniging.

In 1980 was hij één van de bouwers van het nieuwe buurthuis en sindsdien is hij er vrijwilliger, klusjesman en beheerder. Hij verzorgt alle reparaties aan, in en om het gebouw. Hij organiseert en verzorgt diverse sociale activiteiten van het buurthuis, zoals kaarten en bingo, bezoekt zieken en hulpbehoevende leden en biedt hen hulp aan. Hij versiert het buurthuis met feestdagen, bezorgt nieuwsbrieven en uitnodigingen bij de leden van de vereniging. Daarnaast onderhoudt hij de tuin, het voetbalveld en de bomen op het terrein van de buurtvereniging.

Ook buiten de vereniging is de heer Bekker actief. Als er iemand hulp nodig heeft is dan staat hij meteen klaar en biedt hij ondersteuning aan.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN