Inspiratiesessies Duurzaam bouwen in Amersfoort

In Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van onze woningen en gebouwen. We moeten in het hele land overstappen op andere manieren om ons huis en water te verwarmen en om te koken. Ook Amersfoort wordt dus een aardgasvrije stad.

Inspiratiesessies Duurzaam bouwen in Amersfoort

Dit heeft gevolgen voor alle woningen en andere gebouwen in de stad.

Voor particulieren die in Amersfoort een huis gaan bouwen, organiseert de gemeente op 31 januari en op 18 februari, van 19.30 tot 21.30 uur, een Inspiratiesessie Duurzaam bouwen in een nieuw gebouwde, duurzame woning in Amersfoort. Experts geven daar informatie over de mogelijkheden van aardgasvrij en energieneutraal bouwen, de voordelen, het wooncomfort en de financiƫle consequenties. Er worden ervaringen en rekenvoorbeelden voorgelegd. De eigenaren vertellen tijdens een rondleiding hun persoonlijke, inspirerende verhaal over de bouw van de woning.

De sessies op 31 januari en 18 februari zijn inmiddels allebei vol. Bent u geĆÆnteresseerd in duurzaam (nieuw) bouwen? Stuur dan een mail naar duurzamestad@amersfoort.nl. Bij voldoende belangstelling organiseren we een derde sessie.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.