Informatiepunt Schothorst-Zuid aardgasvrij in september

Voor bewoners van de wijk zijn er in september drie momenten gepland waarop zij informatie kunnen inwinnen over het plan voor de aanleg van een warmtenet.

Informatiepunt Schothorst-Zuid aardgasvrij in september

In Amersfoort zijn we hard aan de slag om de CO₂-uitstoot terug te brengen en te stoppen met het gebruik van aardgas. Voor de wijk Schothorst-Zuid stellen gemeente en woningcorporaties voor om samen met Warmtebedrijf Amersfoort een warmtenet aan te leggen. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn rondom dit plan, bijvoorbeeld over de inzet van biomassa in de hybride warmte-installatie en over de kosten. Graag stellen wij bewoners van de wijk Schothorst-Zuid in de gelegenheid om antwoord op hun vragen te krijgen. Daarom organiseren we samen met de woningcorporaties en Warmtebedrijf Amersfoort een informatiepunt in het winkelcentrum Schothorst op het plein voor de Lidl, op de volgende data:

  • woensdag 9 september van 13.00 tot 17.00

  • vrijdag 11 september van 15.00 tot 19.30

  • vrijdag 25 september van 15.00 tot 19.30

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is ook aanwezig met een mobiele showroom met daarin alle huidige technieken die bewoners kunnen helpen bij het verduurzamen van de woning. Zij voorzien bezoekers van tips en adviezen over isolatie, ventilatie en verschillende manieren van verwarmen.

Coronamaatregelen

Met de inrichting van het informatiepunt houden wij rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM. We willen u vragen om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts. Heeft u vragen en kunt u niet naar het informatiepunt komen? Stuur dan gerust een mail aan aardgasvrij@amersfoort.nl. Kijk voor meer informatie over Schothorst-Zuid aardgasvrij op www.amersfoort.nl/schothorstzuid.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.