Informatiebijeenkomst Willem Tomassentunnel

Op dinsdag 17 juli organiseren de gemeente en de belangenvereniging Hooglanderveen een informatiebijeenkomst over de Willem Tomassentunnel.

Informatiebijeenkomst Willem Tomassentunnel

Tijdens deze bijeenkomst kunt u het ontwerpvoorstel van de Willem Tomassentunnel (ook wel Sterrebostunnel genoemd) zien. De tunnel wordt onderdeel van de snelle fietsverbinding tussen Amersfoort en Nijkerk en verbindt de Brenninkmeijerlaan met de Willem Tomassenlaan.

Film

Er is een film gemaakt, die een goed beeld geeft van de nieuwe situatie. Bij het uitwerken van het ontwerp is in het bijzonder aandacht besteed aan de verkeers- en sociale veiligheid van de tunnel. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om te reageren en vragen te stellen over het ontwerpvoorstel en vervolgtraject.

Bijeenkomst

Het team van de gemeente zal vervolgens de reacties afwegen en waar mogelijk meenemen in het voorstel dat dit najaar wordt voorgelegd aan de gemeenteraad. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 17 juli in De Dissel. De zaal gaat open om 19:00, de bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Extra inloopbijeenkomst

We realiseren ons dat 17 juli in de vakantieperiode valt en dat niet iedereen dan in de gelegenheid is om te komen. Daarom organiseren we ook op donderdag 6 september van 17.00 tot 19.30 uur een inloopbijeenkomst. Waar de bijeenkomst is, maken we later bekend.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.