Hulp bij het vinden van werk

Ben je op zoek naar werk en wil je daarbij hulp krijgen? Neem dan contact op met het WerkgeversServicepunt (WSP) regio Amersfoort. Het WSP is er voor alle werkzoekenden, met of zonder uitkering. Ook voor zzp-ers die (tijdelijk) een baan zoeken en voor mensen die fulltime of een paar uur per week willen gaan werken.

Hulp bij het vinden van werk

Het WSP helpt werkzoekenden en werkgevers uit de arbeidsmarktregio Amersfoort. Hieronder vallen de gemeenten Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Baarn, Bunschoten en Soest. Werkgevers uit deze regio melden hun vacatures bij het WSP. Vacatures waar we jou misschien op voor kunnen stellen.

Ondersteuning vanuit het WSP

Recruiters van het WSP helpen bij het vinden van een baan door je op vacatures voor te stellen. Daarnaast adviseren ze welke banen bij jou passen, en in welke richting je het beste kunt zoeken. Ook helpen ze met het maken van je CV, of met een doorverwijzing naar de juiste organisatie.

Aanmelden

Wil je hulp bij het zoeken naar werk? Meld je aan door het contactformulier in te vullen op de website van WSP Regio Amersfoort. Mail voor meer informatie naar recruiterswsp@amersfoort.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.