Het Glazen Huis keert terug naar De Nieuwe Stad in Amersfoort

Van 18 t/m 24 december komt 3FM Serious Request voor het tweede jaar op rij naar De Nieuwe Stad. Dit keer voert 3FM Serious Request actie voor Het Vergeten Kind waarbij dj’s zich samen met Nederland dag en nacht inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vergeten kinderen van dit land.

Het Glazen Huis keert terug naar De Nieuwe Stad in Amersfoort

Burgemeester Lucas Bolsius: “Trots en vereerd zijn we dat we voor het tweede jaar op rij gaststad mogen zijn voor dit bijzondere evenement dat zich dit jaar inzet voor Het Vergeten Kind. Een doel dat onze steun heel hard nodig heeft. Als Amersfoorters bieden we kwetsbare mensen uit de samenleving de helpende hand, ook tijdens 3FM Serious Request zullen we ons van onze beste kant laten zien.

Wethouder evenementen Tyas Bijlholt: “Heel bijzonder dat 3FM ook dit jaar weer heeft gekozen voor Amersfoort. Een bijzonder evenement als Het Glazen Huis verdient een bijzondere locatie. De Nieuwe Stad is zo’n bijzondere plek. Historisch maar ook eigentijds, dichtbij het centrum en goed bereikbaar. Ook voor Amersfoort is dit een uniek evenement om het Wij-gevoel te delen met bezoekers uit het land.”

Het Vergeten Kind

In Nederland verkeren 100.000 kinderen in diepe nood. Door hun onveilige thuissituatie voelen deze kinderen zich ongewenst, ongeliefd en eenzaam en lopen ze een verhoogd risico om op latere leeftijd op het criminele pad te raken of werkloos te worden. Daarom komt 3FM Serious Request dit jaar in actie voor Het Vergeten Kind. Zij halen kinderen uit hun negatieve leefklimaat en overladen ze tijdens speciaal georganiseerde activiteiten met positieve aandacht waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgen en veerkrachtiger worden. Hierdoor staan kinderen sterker in het leven en kunnen ze beter met hun problemen thuis omgaan. Help mee een vergeten kind weer gewoon kind te laten zijn.

3FM Serious Request

3FM Serious Request zet zich ook dit jaar in de week voor kerst in voor het goede doel, dit jaar voor het eerst voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in De Nieuwe Stad in Amersfoort.

Meer informatie www.3fm.nl/seriousrequest

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of abonneer u op de AmersfoortMail of één van onze andere nieuwsbrieven.

AANMELDEN