Genomineerden Sportgala bekend

Amersfoort barst van het sportieve talent. Tijdens het Sportgala op 27 november maken we de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar bekend. Ga naar www.amersfoortsportgala.nl of Facebook @AmersfoortSportgala voor een overzicht van alle genomineerden. Stemmen kan tot en met 19 november 2017.

Genomineerden Sportgala bekend

Tijdens het Sportgala op 27 november huldigen we de Amersfoortse kampioenen en houden we verkiezingen van de Sportman, -vrouw, -talent en -ploeg van het jaar. Natuurlijk vinden er ook bijzondere sportacts plaats, zoals trampolinespringen door Nika/Springbokken en een dance-act door A-Dance. Jeroen Stomphorst, bekend van Studio Sport, is onze gastheer.

Huldiging jeugdkampioenen in de middag

Vanaf 16.30 uur start de huldiging van de jeugdkampioenen. We tellen maar liefst 120 jeugdkampioenen van het afgelopen sportjaar. Ook de winnaars van de Schoolsportkampioenschappen en van de Amersfoortse Voetbalkampioenschappen Jeugd worden in het zonnetje gezet. Tussendoor zijn er leuke acts. Het middagdeel is gratis en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Netwerkdiner

Sportbesturen en bedrijven zijn welkom voor het netwerkdiner dat om 18.00 uur begint.

Sportgala

Het avondprogramma van het Sportgala start om 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,- en zijn te koop via www.amersfoortsportgala.nl. Op deze website kan ook worden gestemd op de genomineerden en is meer informatie te vinden.

Het Sportgala en de Huldiging van de kampioenen wordt georganiseerd door de gemeente Amersfoort, SRO en de Amersfoortse Sportfederatie.

Sluit
  1. Stuur deze pagina door
  2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.