Gemeentelijke belastingaanslag digitaal via MijnOverheid

Binnenkort verstuurt de gemeente Amersfoort het aanslagbiljet voor de gemeentelijke heffingen en de WOZ-waardering. Die ontvangt u per post, tenzij u bij MijnOverheid.nl een account hebt geactiveerd en de gemeente Amersfoort heeft aangevinkt. Dan komen uw gemeentelijke belastingen digitaal in uw Mijn overheid berichtenbox. U krijgt daarvan bericht in uw privé e-mailbox.

Gemeentelijke belastingaanslag digitaal via MijnOverheid

Activeer vóór 14 januari 2017

Wilt u uw aanslag voor de gemeentelijke heffingen voortaan digitaal ontvangen? Dat kan als u uw berichtenbox van mijnoverheid.nl activeert vóór 14 januari 2017. Houd uw DigiD bij de hand en ga naar www.mijnoverheid.nl.

Belangrijk is dat Amersfoort is aangevinkt bij ‘gemeenten’. Dan ontvangt u de aanslag digitaal. Ook de WOZ-taxatie van uw woning kunt u dan via deze website inzien. Als u uw e-mailadres achterlaat, krijgt u bovendien automatisch een e-mail wanneer er berichten voor u klaar staan.

Steeds meer overheidsinstanties gebruiken MijnOverheid. De Belastingdienst bijvoorbeeld, maar ook waterschappen, de Sociale Verzekeringsbank, het Kadaster en gemeenten. Stapsgewijs komen steeds meer diensten en producten hier digitaal beschikbaar. De gemeente Amersfoort verstuurt vanaf 2017 het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen via MijnOverheid.

Sluit
  1. Stuur deze pagina door
  2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.