Gemeentelijke belastingaanslag digitaal via MijnOverheid

In januari verstuurt de gemeente het aanslagbiljet voor de gemeentelijke heffingen en de WOZ-waardering. Heeft u uw account bij MijnOverheid.nl geactiveerd en de gemeente Amersfoort aangevinkt? Dan krijgt u uw aanslagbiljet gemeentelijke belastingen digitaal in uw berichtenbox.

Gemeentelijke belastingaanslag digitaal via MijnOverheid

Werkt u nog niet met MijnOverheid? Activeer uw account dan alsnog vóór 14 januari 2018. Houd uw DigiD bij de hand en ga naar www.mijnoverheid.nl. Belangrijk is dat Amersfoort is aangevinkt bij ‘gemeenten’ om de aanslag digitaal te ontvangen. Ook de WOZ-taxatie van uw woning kunt u dan via deze website inzien. Als u uw e-mailadres invult, krijgt u bovendien automatisch een e-mail wanneer er berichten voor u klaar staan.

Over MijnOverheid

Steeds meer overheidsinstanties gebruiken MijnOverheid. De Belastingdienst bijvoorbeeld, maar ook waterschappen, de Sociale Verzekeringsbank, het Kadaster en gemeenten. Stapsgewijs komen steeds meer diensten en producten hier digitaal beschikbaar. De gemeente Amersfoort verstuurt sinds januari 2017 het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen via MijnOverheid.

Sluit
  1. Stuur deze pagina door
  2. Bedankt
Stuur deze pagina door

Twitter en mail

Volg ook @Gem_Amersfoort op Twitter voor het laatste nieuws.

Of neem een abonnement op de nieuwsbrief AmersfoortMail.